Kirjoituspöytäkandidaatti

19.02.2011

Meillä on ollut jo jonkin aikaa haussa sopiva kirjoituspöytä, sillä lapsi menee syksyllä kouluun, ja nykyinen pöytä on jo nyt surkean matala. Muuttomme jälkeen tytön uusi huone on odottanut kokonaisvaltaista updeittausta ”ison tytön” huoneeksi, ja laitan sisustusprojektista myöhemmin tänne lisää paloja. Nyt huone on kuin suuri valkoinen kuutio, lähes kaikki suunnitellaan uusiksi.

Paras pöytä olisi sellainen, johon mahtuisi kaverin kanssa istumaan vierekkäin, ja jossa olisi vetolaatikoita tai lokeroita kirjoille ja kynille. Lueskelin Frankfurtin paluulennolla kentältä nappaamaani Shöner Wohnenia, ja siellä oli kuva tästä saksalaisen Hecht Richterin pienessä puuverstaassa valmistetusta söpöstä kirjoituspöydästä. Valitsisin tämän tammisen siron yksilön oikein mielelläni, nuo irroitettavat metallilokerikotkin ovat täydellisiä, mutta näin pieniä pöytiä tarvitsisi hankkia kaksi vierekkäin. Kappalehinta 1290 e hieman latistaa intoa lähteä tilaamaan…

We’ve been searching for a writing desk for our daughter, who goes to school next autumn. This desk is such a cute piece with the removable metal storage boxes. German Hecht Richter makes them handcrafted in a small workshop.

(Kuva: Lys vintage)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Tuomas 21.02.2011 at 8:40 pm

    Moi,Sattumalta tupsahdin blogiisi ja huomasin kirjoituspöydän. Voisin ehkä auttaa pöytien kanssa. Ota yhteyttä. tuomas@puuni.fi.

  • Reply Maire 22.02.2011 at 8:27 am

    Moi Tuomas ja kiitos! Punnitsemme parhaillaan muutamaa vaihtoehtoa, palaan sinulle jos emme pääse ratkaisuun :)

  • Reply Karoliina 25.02.2011 at 11:37 pm

    Aika hauska, kuin iso tuoli! Sopisi mullekin kun etsin sopivan matalaa pöytää tietokoneelle eli kuvankäsittelyyn (=monta tuntia putkeen koneen ääressä). Ergonomia JA esteettisyys ennen kaikkea. ;)

  • Leave a Reply