Suursyömäri päätyi kehyksiin

21.02.2011
Kerroin tipulle lapsuuteni (lähes) parhaasta lastenohjelmien hahmosta, Suursyömäristä. Tipu hävisi kynän, pahvin ja saksien kanssa ja palasi parin sekunnin päästä mukanaan tämä hahmo. Päätin heti hyödyntää tämän tulevan Sirkka Lekmanin teoksen kotimme koristeluun.
Hankin Ikeasta mustan Ribba-kehyksen, josta poistin kehyspahvin. Taustalle mustaa kartonkia, pahvihahmo sprayliimalla kiinni ja se on siinä. Lastenhuoneen lattialta poimin mukaan vielä muutaman piirroksen (toisessa joku heittelee tavaraa tornin ikkunasta, toisessa jätskin kuva jossa teksti ”päärynäjäätelö.fi”. Jep.)

 

Teamwork art. My daughter made this cardboard figure and I framed it on a black background.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Riikka 22.02.2011 at 5:29 pm

    Aivan ihana taulu..Nyt täytyy vaan jäädä odottelemaan, että Liisakin osaisi tehdä noin hienon suursyömärin..Ja ikean kehyksiäkin löytyy valmiiksi meiltä kasoittain..Ja kiva kun tulit lukijakseni.Riikka Kotiäidin blogista

  • Leave a Reply