Lokerikko löysi paikkansa

26.02.2011
Ikisuosikkini Arabian Pastoraali-sarjan
maljakko ja pieni Arabian kirppiskannu.
Keittiöremontti on valmis – jiihuu! Saatiin kirsikka kakun päälle tästä lokerikosta, joka odotteli vintillä asennuspäiväänsä. Tuttavan keittiöremontista ylimääräiseksi jäänyt lokerikko oli meillä jo vanhan keittiön helmenä. Se tuli meille vähän heikossa hapessa, puuosat tarvitsivat paikkausta ja uuden maalin. Avomies fiksasi sen kuntoon vanhan kodin askarteluhuoneessa. 50-luvun talosta peräisin oleva lokerikko sopii tähän kotiin loistavasti, sillä nykyisestä keittiöstä löytyy tismalleen samanlaisia lasilokerikkoja. Laitan keittiöstä kuvia myöhemmin.

This 50’s locker brought from the old home, just put on place, finished the kitchen renovation.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Outi 26.02.2011 at 6:01 pm

  Voi jestas miten hieno tuo on! Oon kade. Mutta tiedän että mulla se hukkuisi roinaan; sen pitää olla juuri teidän keittiössä teidän eleganttien esineiden ympäröimänä. Mutta silti… Se on ihan järkyttävän hieno.

 • Reply Karoliina 01.03.2011 at 10:47 pm

  Voi eiiiiii miten upeee!! Oon niiiiiin kateellinen! Miks mun fiftarikeittiössä ei ollu tollasia, vaikka kaikki alkuperäiset kaapistot olivat paikallaan? Höh. Nättiä!

 • Reply Maire 02.03.2011 at 6:16 am

  Outi: Totta, tuo lokerikko on aina vaarassa jäädä roinan alle. Ja varsinkin nuo tyhjät kolot täytyy aina kaikilla mukamas tärkeillä papereilla.Karoliina: No hei, nyt jos tulee joku tuollainen vastaan niin vinkkaan sulle heti! Toi meidän on muuten järtsyn pitkä, joku 150 cm, vähän jännitti mahtuuko se tänne ollenkaan.

 • Reply Karoliina 02.03.2011 at 9:11 pm

  Oho, onpas pitkä. Ja niin magee! Kerro heti jos löydät jostain lisää, joista pystyt itse luopumaan! Tänne mahtuis mainiosti 120cm. :)

 • Reply Rillirousku 11.04.2011 at 12:10 pm

  Heissan! Kiitos kun jätit viestiä ja sitä kautta päädyin tänne, jään seuraamaan. :)Tuo lokerikko on mahti! Törmäsin viime viikolla kirpparilla samanmoiseen ja ihastuin siinä määrin, että jopa harkitsin ostamista vaikka hintalapussa luki huima luku, 40e. Eikö se silti ole aika paljon? :-O Vielä minä omani jostain haalin. :)

 • Reply Maire 11.04.2011 at 12:18 pm

  Moikkis Rillirousku! Kiva kun löysit tänne, tervetuloa siis uudestaan!No jos lokerikossa oli kokoa ja hyvässä kunnossa, ei se 40e ole paha. Yleensä nuo ovat olleet satasesta ylöspäin. (Mut tuo meidän on siis tosi iso.)

 • Reply Aikku 02.05.2011 at 3:48 pm

  Mulla on tuota Pastoraali-sarjaa myös: pieni tarjotin ja neliön muotoinen lautanen. En ole vaan koskaan tiennyt sarjan nimeä. Äitini osti kerran astiat minulle Hämeenlinnan kirppikseltä. Eikä maksanut juuri mitään.

 • Leave a Reply