Oranssi houkuttaa

02.03.2011

Selasin näitä reilun kuukauden takaisia kuvia ajalta, kun Teeman uudet värit lanseerattiin. Suunnittelin ja stailasin tuolloin messuosastoa, jossa pääsin ensi kertaa yhdistelemään uusia värejä vanhoihin. Turkoosia Teemaa jo kotoa löytyykin, ja tuo uusi terrakotan oranssi miellytti heti silmää. Tuolloin näki erittäin konkreettisesti kuinka ihanan inspiroivasti uudet ja vanhat mätsäävät keskenään. Ja kiva juttu muuten on se, että Iittala on ottanut rohkeasti tuotantoon lasin vanhoja värejä uudestaan.

Oranssi värinä ei ole koskaan ollut ihan ykkössuosikkejani, mutta tuollaisena astiakaapin pienenä mausteena se kyllä menee. Ostaisikohan purnukoita vai neliövateja? …Ehkä molempia.

In January I got the first chance to mix old and new Iittala Teema colors together at a fair stand I was styling. The combinations were extremely beautiful and especially orange catched my eye.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Karoliina 02.03.2011 at 9:07 pm

    Molempia! Onnistuin "vahingossa" eilen ja tänään "tuhlaamaan" uusiin Iittalan ja Marimekon astioihin yli 200 euroa. Mut ihan PAKKO oli saada noita neliöitä kun Stockalla oli nää uudeet Teeman värit -20% ja samoin Marimekon Räsymatot, Oivat ja Siirtolapuutarhat. Jäin vielä eilen haaveilemaan Purnukoista kun omatunto tuli vastaan: "ei kaikkea tarvi saada heti". Mut tänään ilokseni huomasin, että Purnukat oli Iittalan omissa kaupoissa kanta-asiakkaille alessa: pieni+iso yht. 35e. PAKKO oli saada kaks täydennystä yhden mustan ison Purnukan rinnalle. JES!! :) Eihän ihania astioita voi koskaan olla liikaa?

  • Reply Kati 02.03.2011 at 11:06 pm

    On jännää, että pelkkä värin vaihtaminen luo astiat uudelleen.. Terrakotta näyttää hyvältä tässä.

  • Reply Maire 03.03.2011 at 8:14 pm

    Hyvä hyvä Karoliina! Astioihin saa aina sijoittaa – varsinkin kun ne saa halvennuksella :). Damit, täytyykö sitä noita purnukoitakin käydä hakemassa… Hei haluun nähdä sun uudet astiat sun uudessa kodissa _Pian_ !Kati: Totta, vanhat astiat näyttävät aivan uusilta uusissa väreissä. Ja tuo terrakotta sopii hämmästyttävän monen värin kanssa yhteen, se oli yllättävää!

  • Leave a Reply