Chicago, ihana sekoitus vanhaa ja uutta

12.03.2011
Chicago on ihana yhdistelmä rentoa amerikkalaista elämäntapaa, herkullisia pancakeseja, popkornia, jättikokoisia hampurilaisia, monimuotoista arkkitehtuuria ja kadut täyttäviä takseja. Tunnelma on kuitenkin jollakin tapaa hyvin eurooppalainen. En tiedä johtuuko se siitä, että Illinoisin ilmasto Michigan-järven kupeessa on hyvin kotoisa meille suomalaisille, vai siitä että mm. Italia paikannimineen ja ruokineen on hyvin kaupungissa edustettuna. Chicago on myös ensi viikolla vietettävän St Patrick’s dayn keskeinen viettopaikka, jolloin irlantilaiset pubit, joita kaupungissa on pilvin pimein, ovat tupaten täynnä vihreillä apilakoristeilla kuorrutettuja ihmisiä Irlanninjuurineen.
Kaupungin keskusta on turvallinen ja kansainvälinen, ihania pieniä ravintoloita ja kahviloita löytyy lähes joka nurkan takaa. Mahtava ostoskatu Michigan Avenue, eli ”Magnificent Mile” sisältää lähes kaikki must-kaupat: Gap, Crate&Barrel, Victoria’s Secret, Abercrombie & Fitch, Hollister yms.
Keskimmäinen kuva on 9. kerroksessa sijainneen hotellihuoneeni ikkunasta, joen vastarannalla pönötti vaatimattoman näköinen Trump Hotel.
Chicago gives somehow a very european feeling despite the american laid-back way of life. The pancakes, giant hamburgers, architecture are absolutely great there.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Riikka 13.03.2011 at 11:21 am

    Tervetuloa taas Suomeen ja bloggaamaan!Riikka

  • Reply Maire 15.03.2011 at 11:51 am

    Kiitos :), kiva olla takaisin!

  • Leave a Reply