Matkan paras kauppa

13.03.2011
Anthropologie vei mennessään ja oli kieltämättä koko reissun parhaita paikkoja. Ei siitä kyllä suotta puhuta. Ketjun valikoimiin kuuluu vaatteita, koruja ja laajasti sisustusta. Vaatteet jätin tällä kertaa väliin, en kertakaikkiaan jaksanut sovitella mitään, ja oikeastaan ne olivatkin liian värikkäitä omaan makuuni. Tyynyjä ja päiväpeittoja löytyi monta ihanaa (olisin saanut kaikki makkarin puuttuvat jutut helposti täältä), mutta ne taas eivät mahtuneet mukaan. Muita kivoja sisustusostoksia kuitenkin mukaan tarttui.
Liikkeen esillepanot olivat erityisen inspiroivia, sisustukset ja pikkutavarat oli hienosti ryhmitelty, sopivan rennolla otteella kuten tähän tyyliin sopiikin. Liike oli myös ihanan väljä, tyhjää lattiatilaa oli paljon ja kalusteet ilmavasti sijoiteltu. Kaiken kaikkiaan, upeeta.
Anthropologie was one of the best places I visited. Especially the displays were very inspirational and well-built. Also the shop was very airy, it was easy to walk around and just enjoy. I also made some nice shopping here.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karoliina 14.03.2011 at 9:18 pm

  Haluan tuon kelta-harmaan rahin niinku HETINYT!! :)

 • Reply Outi 14.03.2011 at 9:53 pm

  Ihana! Mä haluan sitten ne vaatteet!

 • Reply Saara 17.03.2011 at 4:50 pm

  Ma haluan ton lattian! Aivan mahtavan upee!

 • Reply Maire 17.03.2011 at 7:57 pm

  Eli jos teidät kolme päästäis irti siellä kaupassa, jäljelle ei jäis juuri mitään…

 • Leave a Reply