Mhann vai Lumi, pouch vai clutch?

16.03.2011
Laukun osto ei ole aina helppoa. Mutta mukavaa se on. Olen jo vaikka kuinka kauan hypistellyt Mhannin ja Lumin laukkuja, mutta ostaminen on aina stopannut siihen etten osaa päättää! Yleensä en kauhean kauaa ostopäätöksiä mietiskele, mutta jostain syystä nyt en pysty päättämään minkä olkalaukun hankkisin. Sekä Lumin että Mhannin mallistoista löytyy tosi monia laukkuja, jotka vain tuntuvat olevan juuri minulle tehtyjä ja koen ne ”omikseni”. Siksi onkin ihan omituista, etten vielä omista yhden lompakon lisäksi ainuttakaan muuta.
Olen jo pariin otteeseen lompsinut ostamaan sitä ”tiettyä”, mutta kaupassa ollessani aina ajatukseni on sekoittanut joku uusi malli tai ihana uusi väri. Tuossa ylimmäisessa mustassa laukussa viehättää tuo vetoketjuläppä, joka putoaa rennosti laukun sivulle. Tupsukoristeet ei ole ihan mun juttu, mutta tähän se sopii mainiosti. Laukku on ehkä vain aavistuksen liian pieni, olisi aivan täydellistä jos mallistoon tulisi samanlainen mutta mittakaavaltaan hieman suurempi. Siinä nykyisessä tuota suuremmassa clutchissa on taas liian monta tupsukkaa vetoketujuissa.
Tuo keskimmäinen Mhannin Tomi on mittasuhteiltaan ihana, mutta sitä taas ei saa värissä Tan (vrt. alimman kuvan Pouch bagiin). Tuo kuvan väri Caramel on kyllä myös lähes yhtä hyvä. Tomissa viehättää myös sama läppäsysteemi. Tan värin puuttumisen lisäksi Tomissa on ulkonäkömiinuksena tasainen pohja. Tietenkin tavaraa mahtuu sinne enemmän, mutta minusta se olisi kivempi ihan litteänä.
Juu, tällaista pohdintaa tää aina on. Ja jatkuu varmaan maailman tappiin asti…
Tuo alimmainen Pouch bag on itselleni uusi malli, näyttää aaaivan ihanalta. Se täytyy mennä katsastamaan livenä ja mennä taas kerran sekoittamaan pää.

Buying a bag isn’t always easy, but it sure is fun! Lumi and Mhann bags feel like they’re made just for me, which makes it strange that I still don’t own any. Just one wallet. I’ve been struggling between all these clutches and pouches, also the color is somehow so difficult to choose. I like so many.


(Kuvat: Mhann, Lumi)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Saara 17.03.2011 at 4:44 pm

    Ihania laukkuja! En oo tammosista merkeista kuullukaan, taytyypa kurkkailla loytyyko netista enemman matskua, minaki voisin helposti paani sekottaa ja menna ihastelemaan noita ihan livena jonnekki!

  • Reply Maire 17.03.2011 at 7:54 pm

    No eikö ole! Käy kurkkaamassa niiden nettikaupassa lisää http://www.shoplumi.com/Helsingissä niillä on Punavuoressa showroom, josta voi myös ostaa, ja alkukesästä tulee Kiseleffin taloon niiden uusi myymälä. Ehkä niitä myydään Lontoossakin jossain – kysäisepä sieltä!

  • Leave a Reply