Kangaskirjaimet ja pussukka

20.03.2011

Nämä kangaspäällysteiset kirjaimet tarttuivat mukaan myös viime reissulta Anthropologiesta. Ostin itselleni M-kirjaimen, lapselle H:n. Koska miehen A-kirjainta ei ollut saatavilla, valitsin tilalle G:n (no, se  vaan oli hiin hieno). Vielä en tiedä mihin nämä kirjaimet meillä päätyvät, niitä mallaillaan ees taas ja selvästi koko perhe niitä tykkää jostain syystä hypistellä.

Kukkaro on samasta kaupasta ostettu tuliainen Tampereen pikkusiskolle (joka ei vielä tiedä sitä). Mun mielestä tuo kukkaro oli ihan kuin sille tehty. Nuo puupallukat näyttää muuten kuvassa paljon pienemmiltä mitä ne oikeasti on.

These fabric-coated letters and a small purse are all from Anthropology. M is for me, H for daughter and G for my spouse…since there was no letter A available…

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Outi 20.03.2011 at 12:24 pm

  :D mua huvittaa todella tuo g-kirjamen valinta! (Onko tuo ainoa tuollainen kauppa koko maailmassa? Tunnen pakottavaa halua päästä sinne mutta en toiselle puolelle maailmaa…)

 • Reply Saara 20.03.2011 at 5:46 pm

  Naa kangaskirjaimet taitaa olla nyt joku uus juttu, BoConceptin uudessa tuotevalikoimassa tulee olemaan noita myos, niin koristeina ku tyynyina,tosin kuosit on mun mielesta melko kamalat niissa.

 • Reply Anonymous 20.03.2011 at 8:37 pm

  Lähin kauppa löytyy Lontoosta (kertoo ystävämme Google), mutta heiltäpä löytyy myös Suomeen toimittava nettikauppa! :)http://www.anthropologie.eu/page/home/Tee pikku salapoliisi-Raita

 • Reply Maire 21.03.2011 at 11:59 am

  Outi: Heh :)Saara: Hei kiva tietää tuo BoConceptin kangaskirjainjuttu – ehkä tää tosiaankin on joku ilmiö, seurataan siis!Sherlok-Raita: Danke schön! Mietinkin että ihme jos ei netskukauppaa ole, jos euroopastakin jokunen liike löytyy.

 • Reply Saku 21.03.2011 at 4:27 pm

  Järkyn ihania kirjaimia! Kävin heti suunnittelemassa nettitilausta… :) Tosin en tiedä, mihin noita vois käyttää? Kauniita juttuja muutenkin tuolla kaupassa. T:Maija

 • Reply Maire 21.03.2011 at 5:32 pm

  Maija: Tilaaks mulle samalla A:n? :)Niissä on sellaset ripustuskoukut takana, voi helposti ripustaa seinään.

 • Reply Saara 21.03.2011 at 11:41 pm

  tulipa Maire muuten jostain syysta tasta jutusta mieleen tammonen brandi johon oon taalla Lontoossa taysin ihastunu ku Orla Kiely, kurkkaappas jos et oo ennen tormanny, jollain tapaa minusta ihan sun nakosia juttuja, ihania kuoseja ja tuotteita <3

 • Reply Maire 22.03.2011 at 6:14 am

  Saara: Hei hauska tietää toinenkin Orla Kiely fani! Juu samoin, tykkään ihan mielettömästi (ja aika hyvin yhdistit ne muhun!). Mulle tulee niiden kuukausittainen newsletter, ja huokailen täällä vaan niiden perään. Helsingissä en tiedä muita paikkoja kuin Asunan, jolla on niiden tuotteita, ja sielläkin vain kukkaroita tms.Niiden lakanat on musta aivan mielettömiä ja erityisesti laukut.

 • Reply Riikka 22.03.2011 at 7:23 pm

  Ihania on ja voi kun saisin minäkin..Riikka

 • Reply Saara 22.03.2011 at 10:49 pm

  Joo, ma en ees tienny kyseista brandia ennenku muutin tanne, mut tutustuin kun niita myydaan ihan tossa meijan viereisella osastolla joten ihastelen juuriki niita lakanoita erityisesti paivittain!! ehka viela joku paiva joudun ostamaan…huoh <3

 • Leave a Reply