Lappuliisa, Melooni ja Jätski

23.03.2011

Meillä oli tänään ihana vapaapäivä. Käytiin kahdestaan tipun kanssa Kämpin Marimekossa sisustusostoksilla, Espan Tamarinissa lounaalla ja onnistuneella sitruunankeltaisen takin ostosreissulla. Tipun huone on kohtapuolin valmis, se oikea pöytäkin vihdoin löydettiin ja uudet vaatekaapit on paikoillaan. Vielä pienoista kaaosta on ilmassa, mutta ainakin tyynyt on nyt hankittu ja paikoillaan. Tuohon (keskimmäisen kuvan) Pikku Jätski -kankaan kuvioihin ja väreihin ihastuin niin, että sen perusteella oikeastaan muutkin tekstiilit sitten valittiin. Sänkypeitonkin haluaisin vielä teettää tuosta samasta kankaasta.

Tuo alimmaisen kuvan Lappuliisa-tyyny oli täysi heräteostos, mutta siitä tuli heti meidän suosikki. Marimekossa kauhean kivat myyjättäret pakkasivat nuo neljä tyynyä valtaviin Marimekon kankaista ommeltuihin kasseihin, joita saatiin kaupan päälle 2 kpl. Mahtava ylläri! Huippuihanien ilmaiskassien omistajuudesta täällä kotona nyt sitten tapellaan argumentein ”ne tyynytkin on kyllä mun” ja ”mutta kuka ne maksoi”.

As a result from our successful shopping day we carried home these Marimekko pillows. Tipu’s room is almost ready!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katri 23.03.2011 at 7:37 pm

    Ihania kankaita ja tyynyjä. Oli pakko kommentoida noihin kivoihin myyjättäriin, kun aina ne on joteski niin mukavia, miellyttäviä ja avuliaita :) Ainakin siis niissä Marimekon myymälöissä joissa mä oon asioinut!! Ihana blogi Maire ja ihanat kuvat!

  • Reply Maire 24.03.2011 at 1:23 pm

    Oi, paljon kiitoksia Katri!Mun vakkariliikkeet on Kämp ja Kamppi – molemmissa kyllä aina aivan mahtavaa palvelua.

  • Leave a Reply