Kiksit keittiöpyyhkeestä

29.03.2011

Kodinsisustuksen heikko kohtani nro 472, keittiöpyyhkeet. Niitä löytyy uusia, äidin vanhoja, isoäidin vanhoja, isoisoäidin vanhoja, matkoilta tuotuja, kirpputorilta löytyneitä. Ihanat pyyhkeet koukussa roikkumassa tai kohoavan taikinan päällä ovat sellaisia arjen pieniä taideteoksia.

Tämä elefanttikuvioilla kirjailtu pyyhe on Chicagon Anthropologiesta matkatuominen.

Kitchen towels are one of my week spots in home decoration. I’ve got plenty; new ones, flea market discoveries, even great grandmothers old ones. This elephant decorated towel is from Anthropologie.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply karoliina 29.03.2011 at 6:57 pm

  Keittiöpyyhkeet menee kyllä mullakin top vitoseen tai ehkä jopa top kolmoseen intohimoisista keräilykohteista. Niillä saa niin helposti piristettä ja fiilistä vaihdettua köökkiin. Rakastan! Osa mun kokoelmastani on niin rakkaita mulle ettei niitä raaski käyttääkään. Hmm…tarvetta olisi keittiöpyyhevitriinille pian. ;)

 • Reply Noora 29.03.2011 at 7:05 pm

  Hauska idea nuo kirjaillut yksityiskohdat. Tuo pikkuinen norsupoikanen on suloinen!

 • Reply Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa 29.03.2011 at 7:45 pm

  Niin hieno, etten varmaan tohtisi käyttää!

 • Reply Maire 30.03.2011 at 5:43 am

  Karoliina: Vitriini ois hyvä! :D Ja sitten kun nuo pyyhkeet ei maksakaan kauheasti, niin ilo on huomattavasti hintaa suurempi.Noora: No eikös olekin! Pikku norsu on munkin suosikki.Leena moi! Tervetuloa lukijaksi :). Itse asiassa mietin, että en varmaan hetkeen uskalla edes pestäkään tuota pyyhettä – pelkään että väreille ja langoille tapahtuu koneessa jotain :/

 • Leave a Reply