Muotka tuli meille

01.04.2011

On jäänyt harmittamaan, etten aikoinaan ostanut Harri Koskisen Muotka-maljakkoa, kun se vielä oli Iittalan tuotannossa. Ystäväni Kukkonen, joka on myös mahdoton astiafriikki, omisti maljakoita kaksi kappaletta. Kukkonen tiesi tietysti Muotka-puutostilani ja kuinkas ollakaan, sain synttärilahjaksi niistä toisen! Pitkulaiseen Muotkaan sopii tulppaanit erinomaisesti, ja pinkki istuu savunsinisen kanssa mainiosti. Kiitti Kukkonen – oot ykkönen!

Alakuvan kauniissa kääreissä on Hershey’s Kisses suklaata. (Ei kannata ostaa jos joskus törmäätte – maistuvat koiransuklaalta.)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply karoliina 01.04.2011 at 9:44 pm

    Kaunis on Muotka! En muista koskaan aiemmin nähneenikään. Ja H:n suukkoja muistelin viimeks viime viikolla, hauska muoto mut erittäin paha maku kuten aina amerikkalaisella suklaalla. Kyllä se herkkusuklaa valmistetaan vain Euroopassa, mm. Suomessa, Belgiassa ja Italiassa. Se pitäis jenkkienkin tajuta! :)

  • Reply Sari 07.04.2011 at 6:35 pm

    Hieman asian vierestä – sorppa Harri – mutta ihanaa, että kulttihahmo Kukkonen seikkailee täällä Kettukarkissakin! Pisti perin hymyilemään, terveisiä Islannista xx

  • Reply Maire 08.04.2011 at 3:43 pm

    Karoliina: No eikös olekin! Vaikka se on tuollanen pitkulainen, kukat istuu silti siihe tosi nätisti.Sari: Moi! Kukkosen seikkailua Kettukarkissahan ei voi mitenkään välttää! Näin tuumi myös Kukkonen itse kun asiaa pohdittiin :)

  • Leave a Reply