Kemuja ja pohdintaa

03.04.2011
Lauantai oli synttärihumua. 7-vuotiasta juhlistettiin toivomallaan suklaakakulla, onginnalla ja kaikki desibelirajat ylittävällä lapsilauman riehakoinnilla. Päälahja, polkupyörä, nostettiin aamulla salaa olkkariin.
Kun näytin tipulle kuvia, joita olen laittamassa blogiin, sain hyvän muistutuksen yksityisyyden säilyttämisestä. Tipu oli huolissaan, että nyt kaikki tietävät uudesta pyörästään ja mistä se löytyy. Myöskään olkkarin näkyminen kuvissa ei tuntunut mukavalta. Kerroin, että blogissa ei ihan kaikkea kerrotakaan, esimerkiksi tarkkaa asuinpaikkaamme tai mitään sellaista, josta olisi tipulle haittaa nyt tai tulevaisuudessa. Kun kirjoittaa sisustusblogia ja samassa kodissa asuu kaksi muuta ihmistä, on heidät otettava huomioon. Lapsikin jotenkin ymmärtää blogin ja sisustuslehden eron. Sisustuslehdissä vilahdelleet kotimme kuvat tulevat ja menevät, niistä jää kiva muisto lehtihyllyyn. Blogikirjoitus ja -kuvat netissä taas pysyvät siellä.
Saturday was a 7-year-birhthday party day. The main gift, new bicycle, was placed secretly in the livingroom.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kotilo 03.04.2011 at 8:21 pm

    Totta! Meilläkin kun asuu kaksi ihmistä, täytyy kuvia julkaistaessa ottaa huomioon myös toisen mielipiteet. Usein se kyllä unohtuu :( Ihana idea nuo memolapuista (näyttävät siltä) koostuvat viirit!!

  • Reply Maire 04.04.2011 at 8:18 am

    Kiitos Kotilo! Nuo liput on leikattu väripapereista. Leikkaamiseen, ompeluun ja ripustamiseen meni ehkä alle tunti. Mutta jos ne laput olisikin valmiita memolappusia, aikaa menisi varmaan vielä puolet vähemmän!

  • Reply Tuija 07.04.2011 at 10:44 am

    Kyllä neiti sai upean pyörän! :)

  • Leave a Reply