Posti toi Kettukarkille yllärin

04.04.2011

Ihanan serkun lähettämästä postipaketista putkahti kettukarkkipussukka, kyllä lämmitti mieltä. Kiitos ihana!

Kettukarkkikääreeseen pääsee mun antiikkinen iPod nano – onkohan enää kellään muulla hengissä samaa mallia? Tykkään tuosta vanhasta muovisesta ”palikkamuotoilusta” niin paljon enemmän kuin mistään uusista.

Olen saanut Kettukarkkiblogista hirveästi kannustusta ja tsemppausta. On ihanaa kuulla, että olette nauttineet mukana ja toivottavasti pysytte mukana edelleen. Teille tätä tehdään – kiitos!

My lovely cousin sent me this bag made out of used Pihlaja (Kettukarkki) candy wrappers. It made my day – Thank you!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply karoliina 04.04.2011 at 7:32 pm

    Kettukarkki on coolein kukkaro.. ja tietty blogi! ;) Hmm.. kukas tämän on tehnyt? Ei näy Makeen logoa tuossa pussukassa. Makee designhan on tehnyt kyseisiä kukkaroita mm. karkkipapereista ja keksikääreistä jo vuosia ja niitä voi ostaa nettikaupasta http://www.makeedesign.fi/ tai vaikkapa meidän kaupasta http://www.grapestation.com. Me panostamme erityisesti kettukarkkeihin, Marianneen ja salmiakkeihin!

  • Leave a Reply