Se keittiön kaatopaikka…

06.04.2011
Muuton jälkeen erityisesti keittiö on jotenkin pysynyt yllättävän siistinä. Ihan selvästi uutta kotia on ollut motivoivampaa pitää kuosissaan ja järjestyksessä. Edellisessä kodissa asuttiin melkein seitsemän vuotta, ja siinä ajassa varmasti kuka tahansa kyllästyy puunaamaan samoja nurkkia aina uudestaan ja uudestaan. No, keittiö siis yleensä on ihan kivannäköinen, mutta yksi kohta siellä muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa – jääkaapin ovi. Se on täynnä plussakuponkeja, kortteja, kuvia, epämääräisiä magneetteja, piirustuksia.
Aloitan sen raivaamisen monesti, kuten tänään, mutta en taaskaan pystynyt siirtämään ainuttakaan lappusta tai magneettia. Kaikessa kaoottisuudessaan nuo ovat jotenkin niin tärkeitä. Epcot center magneetti on muisto reissusta Floridan Disney Landiin vuodelta 1990, samoihin aikoihin ajoittuu tuo Voilevi-Mairen magneetti. Star Wars magneetit on keräilty Saksan eri Legoshopeista. Eli siivoamisen sijaan jätin ne jälleen niille sijoilleen ja nappasin muutamat kuvat.
After we moved to new home, somehow the kitchen especially has stayed surprisingly clean. The only spot that looks like a junk yard, is the fridge door. After trying to clean and organize it even a little bit, I just ended up taking a couple of photos. So many memories are attached to these unworthy pieces.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Katri 06.04.2011 at 7:14 am

  Meillä on yritetty pitää jääkapin ovea tyhjänä magneeteista, mutta muutama siihen on jo kerääntynyt. Ehkä kohta kaivan loputkin matkamuistoista takaisin paikalleen ;) Ei niitä poiskaan raaski heittää ja varastossa niitä ei näe… Ihania noi Star Warsit!!

 • Reply Riuku 06.04.2011 at 4:44 pm

  Mahtava tuo Voilevi!

 • Reply Maarit 06.04.2011 at 5:47 pm

  Sama juttu meidänkin jääkaapin ovessa! Koitin joskus pitää jääkaapin oven magneetittomana, mutta annoin lopulta periksi. Nykyisin laitan kaikenlaisia kitsch-magneetteja matkoilta, ne on jotenki niin liikkiksiä!

 • Reply Saara 06.04.2011 at 10:01 pm

  siis mista saa noita ihania reseptimagneetteja ihanissa vareissa?? ala vaan sano etta nekin on 90-luvun alusta eika niita oo enaa missaan! noita minaki voisin jopa pitaa jaakaapin ovessa vaikka niin muuten oonkin jaakaappi-tyranni enka anna kiinnittaa oviin mitaan :P

 • Reply Maire 07.04.2011 at 9:35 am

  Katri: Anna mennä vaan! Antaudu magneeteille :)Riuku: No eiks oo aarre! Siis mun perhe tapasi tuon Mairen livenä ruokakaupassa, ja sain jopa sen nimmarin tuliaisiksi omistuskirjotuksella varustettuna. Tosin se on ehkä jo saattanut hävitä…Maarit: Aattele jos keittiön kaikissa seinissä olis magneettinen pinta….aargh!Saara: Vai että jääkaappityranni (saat varmaan kohtauksen jos tuut meillä käymään). Kuules, ei nuo sentään ihan 90-luvulta asti :). Ne on siis Iittalan magneetteja, ja voip olla että niitä ei enää ole missään. Enpä muuten tiedä! Omani hankin jo vuosia sitten. Keskustan Stokkalla niitä on joskus ollut myös siinä astiaosaston kassalla. Tietäisikö joku?

 • Reply Tuija 07.04.2011 at 10:40 am

  Antaa jääkaapin oven vaan pursuta kaikkea sälää! Minä olen pari kertaa siivonnut kaiken ovesta pois, mutta sen jälkeen tuntuu kuin keittiössä olisi iso ammottava aukko. Valkoinen ovi, ilman magneetteja, piirustuksia, lehtileikkeitä, jumppa-aikatauluja jne…melkein häikäisee. :)

 • Reply Riikka 07.04.2011 at 11:51 am

  Ihania magneetteja noi Star warsit..mä haluun ne koruiksi..

 • Leave a Reply