Nyt herätään linnunlauluun

07.04.2011
Yksi loputtomista ”to do” -listan asioista on tehty. Habitatin Okko-herätyskello hankittu. Niitä oli sopivasti Hulluilla ja vielä kivaan hintaan, tietty. Lintu herättää kivalla linnunlaululla, jota tänään aamuvirkuimmat heräsivät odottelemaan jo ennen kellonlyömää. Tosin samaan huoneeseen yöllä ilmestynyt perheen pienin ei herännyt viserrykseen laisinkaan – joka häntä harmitti.
Makkariin on taas pesiytynyt keltaista (se on sieltä häädetty jo useaan kertaan pois), mutta aina tuntuu palaavan takaisin. Tuo Ikean valehtelematta yli 10 vuotta sitten ostettu päiväpeitto on jo todellakin parhaat päivänsä nähnyt, kyllästyttääkin melko lailla. En vaan halua nyt keväällä siihen hankkia mitään, kuitenkin tulee hankittua jotain superräikeää, mitä sitten koko loppuvuoden katuu. Myös tuo Ikeasta aikoinaan mökille hankittu valaisin kyllästyttää, ei se tänne istu, ei sitten mitenkään.
One of the long ”to do” -list things have been done. I just bought the Habitat Okko alarm clock from Stockman’s sale. It wakes up with a nice bird singing.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kotilo 07.04.2011 at 3:36 pm

  Vautsi vau mikä tipu! En ookaan koskaan ennen törmännyt tuohon. Olispa ihana meidänkin herättäjänä…

 • Reply Anonymous 07.04.2011 at 6:14 pm

  Hei mulle toi päiväpeitto! Oon ajatellut ostaa meille valkoisen, joten toihan ois just passeli.Oon myös bongaillut samaisen tipun Habitatin osastolla, ihana!R

 • Reply karoliina 07.04.2011 at 9:10 pm

  Hei mulla on samanlainen päiväpeitto mut tummanruskea ja se ei sovi enää ollenkaan mun makkariin. Olen haaveillut valkoisesta jo pitkään, edullisin ois toi sama ikealainen mut eipä sitä enää valkoisena saa. :( Toisaalta se jo tökkii sen verran että ois ehkä syytä vaihtaa johonkin toisenmerkkiseen. Itseasiassa oon jo löytänyt sen täydellisen mulle, suomalaisen, mut hitto ku maksaa 300e. Ei oo opiskelijaraukalla mahiksia..

 • Reply Maire 08.04.2011 at 3:13 pm

  Kotilo – nyt äkkiä Hulluille!!R: Suattaapi olla että tuo tuosta joutaa kun löydetään uus. Siinä on vaan joku kahvitahran näkönen läikkä, joka ei lähde pesussa pois.Karoliina: Hei jos haaveilet puhtaanvalkoisesta, ainaskin Finlaysonilta löytyy ihan kiva. 300 e on kyllä suolanen, mutta jos se on tosi, tosi hieno…

 • Reply KHK 16.05.2012 at 10:04 am

  Hei!

  Ensimmäiseksi, kiitos kivasta blogista! Ja sitten olisi kysymyskin, tiedätkö minkä merkkinen on tuo kuvissa oleva keltainen kynttilänjalka? Itselläni on tismalleen samanlainen vihreä, ja olen miettinyt että olisiko se vanhaa Aarikkaa vaikkei pohjassa olekkaan mitään merkkiä..

  • Reply Maire 16.05.2012 at 10:59 am

   Moi! Kiva että pidät blogista :). Mullakaan ei kynttilänjalassa ole mitään merkkiä, mutta kyllähän se kieltämättä vähän Aarikalta näyttää. Itselleni ei ole tullut samanlaisia vastaan missään, kiva kuulla siis, että näitä on myös tehty muunkin värisinä!

  Leave a Reply