Pöytä paikoillaan

11.04.2011
Tuleva koulupöytä ratkesi sitten Huutonetin avulla. Siellä oli muutama viikko sitten myynnissä tismalleen samanlainen pöytä, joka meillä on keittiössä. Pystyttiin siis hyvin ennen pöydän huutamista mallaamaan sitä paikoilleen. Pöytä on uudenveroisessa kunnossa ja valkoinen väri justiinsa hyvä. Samanlaisen valkoisen laminaattipintaisen Artekin pöydän ääressä olen itsekin lapsena läksyni tehnyt. Myös tuo samainen Palaset-sarjan punainen lokerikko oli ennen omalla pöydälläni.
Artekin vanhat valkoiset jakkarat ovat kulkeneet reitin vanhempieni mökin autotallista ensin toimistolleni ja nyt tänne. Tuo pinottu kirjahylly on tehty mdf-laatikoista, jotka jäivät yli yhdestä suunnittelemastani messuosastosta. Synttäreiltä jäänyt lippuviiri saa koristaa nyt tämän huoneen paljaita seiniä.
We decided the school desk would be the same table we also have in our kitchen. I had also a similar one myself when I did my schoolwork as a child. And the white color is good as well. The Artek stools are originally taken from my parents’ summer cottage carage.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply emma 15.08.2011 at 10:38 pm

    hei! minkä mittainen lastenhuoneessa oleva artekin pöytä on? 120×75 eli 81B?

  • Reply Maire 16.08.2011 at 7:33 pm

    Moikkis! Se on juurikin tuon kokoinen.

  • Leave a Reply