Kevätjää

23.04.2011

 

Aurinkoinen pääsiäisloma mökillä Keski-Suomessa. Kevään ekat grillaukset ja rantasaunomiset, iho imee auringon lämpöä. Naapuripellolla nähtiin eilen illalla kahdeksan joutsenta ja kolme varpushaukkaa.
Järven jää sulaa hyvää vauhtia, ja rantavesi on täynnä pitkulaisia jäähileitä, joita me sohitaan kepillä. Niistä lähtee kiva, kilisevä kevään ääni. Vedestä nostetut jääpalat ovat tosi kauniita. Ei jää epäselväksi, mistä Wirkkala ja Sarpaneva ovat inspiraatioita saaneet.

 

A sunny Easter holiday at the summer cottage. The ice on the lake is melting quickly, and we love to stirr the small ice chunks in the water with a stick. They make a nice, spring-sounding sound. You can obviously see, where Wirkkala and Sarpaneva have taken their inspirations.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply