Aarre autotallista

29.04.2011

 

 

Kannatti taas penkoa isän ja äidin mökillä autotallia. Siellä pimeässä nurkassa pilkotti tämä raidallinen räsymatto. Me sieltä aina vuorotellen mun sisarusten kanssa tehdään kaikenlaisia sisustuslöytöjä, se on vähän kuin meidän perheen oma kirpputori. Matto on mulle enemmän kuin tuttu, se on ollut lapsuudenkodissani eteisenmattona ja ei siihen oikeastaan ole koskaan kiinnittänyt sen suurempaa huomiota. Silmä tottui. Nyt kun en ole nähnyt sitä vuosikausiin, sitä katsoo taas uusin silmin. Matto on tosi paksu, ja äiti kertoi että se on mummon itse tekemä – mikä aarre siis! En tiennytkään, että mummolla oli näin hyvä värisilmä. Matto yhdistää myös kivasti nuo mustat ja punaiset Artekin jakkarat sekä valkoisen pöydän….ja mikä parasta, peittää meidän keittiön rumaa lattiaa.
It was worth to dig my parents’ summer cottage carage. I found this thick carpet made by my grandmother (my mom just told me that). The carpet is very familiar to me, it used to be at our home when I was a child. What a treasure!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kotilo 30.04.2011 at 7:49 am

    Kauniimpia ovat aina esineet, joilla on tarina, kuten tuolla matolla :) Kauniit ovat myös nuo Iittalan Jarsit pinottuina!

  • Reply Aikku 02.05.2011 at 3:30 pm

    Matto sopii teidän keittiöön todella hyvin. Mullakin on yksi vanha äidin kutoma matto varastossa, pitäisikö kaivaa esille?

  • Reply Maire 03.05.2011 at 10:11 am

    Kotilo: Vanhan kodin ikkunalla nuo Jarsit oli vielä kivemmat, jostain syystä, mutta menevät täälläkin. Hyvä että näyttää hyvältä!Aikku: Kaiva ihmeessä esille, jos sellainen aarre sulta löytyy!

  • Leave a Reply