Ilmaislöydöt + tuhluut

07.05.2011

 

Käytiin tänään snageron kanssa Kaapelin Kierrätystehtaalla. Olisin pystynyt paremmin kiertelemään, ellei snagerolle olisi iskenyt päälle ”täällä on ihan tylsää” -mode. Ei edes tikkarilla lahjominen onnistunut.  Snagero puski eteenpäin ja veti mua perässään kädestä, ehdin kuitenkin nappaamaan mukaan ”tuo tullessas, vie mennessäs” -osastolta ihan huiput pinkit pillifarkut. Ja justiinsa sopivat!
Kaupungilla käytiin kamun kanssa Lasipalatsin lauantaibrunssilla (suosittelen lämpimästi!), snagero veti pekonia kuin viimeistä päivää ja oli loppupäivän ihanan tyytyväinen ja leppoisa. Stokkalla käytiin tarkistamassa, olisiko Filippa K:n osastolla vielä niitä keltaisia farkkuja, jotka veivät mun sydämen joskus jo viikkoja sitten, mutten tuolloin ehtinyt sovitella niitä. Ja täydellisethän ne oli, eikä hintakaan enää yhtään tuntunut pahalta kun kassissa oli jo ne yhdet hintaan 0 euroa.

 

We visited the Recycling Factory at Kaapeli with my daughter. It would’ve gone better, if the daughter wouldn’t have the ”it’s so boring here” mode. Anyhow, I managed to grab these tight pink jeans from the ”bring and take”, and they fit perfectly! At the city we had a very nice Saturday brunch at Lasipalatsi (highly recommended!) and I bought the long-wanted yellow Filippa K jeans from Stockmann.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kotilo 07.05.2011 at 4:18 pm

  Uijuijui kivoja ostoksia! Onneks kirjoitit tuosta Kierrätystehtaasta. Olin ihan unohtanut sen. Täytyykin huomenna mennä. Mitä siellä kannata erityisesti nuuskia? Jäikö vinkkejä? Ostin muuten tänään ihan samanlaiset pehmusteet ulkokalusteisiin :) Ja tommosta mattoakin katsoin, mutta en sitten raaskinut. Mistä oot löytänyt noin kivannäköisen mustavalkoisen maton?

 • Reply Maire 07.05.2011 at 4:35 pm

  Juu mene ihmeessä! Nudgella oli paljon kivoja juttuja…ja itse asiassa yhdet housut jäi kaivelemaan niin pahasti että joudun ehkä itekin käymään siellä uudestaan. Kivoja koruja ja laukkuja oli monilla (mut en yhdestä syystä pystynyt pysähtymään niitä katteleen).No kuules, arvoisa Kotilo, ihan sun blogista oon tuon maton bongannut – ja kiitos muuten siitä! Se on siis just se sama Hemtexin matto, joka sulla oli yhdessä postauksessa taannoin. Ja kun läksin iloissani sitä sieltä hakemaan, tarttui nuo tyynytkin mukaan.

 • Reply karoliina 07.05.2011 at 5:08 pm

  IHANAT FARKUT!!!! Mulle kans noi keltaiset!! Ja parveke kans, että voin laittaa tollaset tuolit ja tyynyt sinne. Toi matto mulla jo onkin.. kaksin kappalein. ;)

 • Reply Kotilo 07.05.2011 at 7:13 pm

  Oo arvoisa Kettu! Hyvä kiertää :)

 • Reply Maire 08.05.2011 at 5:33 pm

  Karoliina sulla on pitkä ostoslista :). Parveke voi olla paha rasti, mutta aloita housuista! …ne on aivan ihanat päällä!Kotilo: Todellakin! Ainakin sun blogistasi hyvä lähtee kiertämään – sen oon huomannut!

 • Leave a Reply