Klemmari ja tikkari

11.05.2011
Nyt tuntuu törmäävän kivoihin koruihin koko ajan. Tuo Kooky Gemsin tikkarikoru odotti ostajaansa Tampereen One Wayssä, Tatty Devinen klemmarikoru löytyi Helsingin Napa Gallerian kaupasta Eerikinkadulta. Kumpaakaan en pystynyt vastustamaan! Tuo tikkarikoru on vaan ikävä kyllä niin aidon näköinen, että kun sen laittaa kaulaan, lisä-accessorieksi saa erään siinä riippuvan 7-vuotiaan lapsen.

 

I keep running into nice jewelry all the time. The lollipol necklace by Kooky Gems is from One Way Tampere, paperclip by Tatty Devine is from Napa Gallery Helsinki. The only minus in the lollipop one is that it looks so real – there’s all the time an extra accessory hanging from it, one spesific 7-year-old kid.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply eekku 18.02.2012 at 12:03 pm

    ihania koruja ,mä olen nyt myös tehny ite jotain koruja =)
    jos kiinnostaa katella tai ostella en kyl oo mikään huippu ku ihan alottelija ja pitäs hommata kaulakoruihin ketjua ku nyt vaan enimmäkseen joustinnauhalla tehty =)
    http://eekun.kuvat.fi/kuvat/

  • Leave a Reply