Pannariherkut

31.05.2011

Tänään aukesi Divaaniblogi-sivusto, täällä ollaan!

Kettukarkin kaikki vanhat blogipostaukset on siirretty vanhalta sivustolta tänne uuteen, joten on helppo pysyä mukana. Päätös lähteä mukaan oli helppo tehdä, sillä pidän kovasti Divaanin raikkaasta tyylistä. Lisäksi on erityisen mukavaa päästä blogiporukkaan, joka ajattelee yhtä intohimoisesti sisustamisesta. Lämpimästi tervetuloa sekä uudet että vanhat lukijat!

Olen tässä jo hetken aikaa yrittänyt olla syömättä hirveästi sokeria tai muutakaan epäterveellistä. Yllättävän hyvin on mennyt ja olo onkin ollut tosi kevyt, eikä oikeastaan olekaan hirveästi tehnyt makeaa mieli. Tänään tuossa äsken työpäivän jälkeen istuin parvekkeella lehteä lukemassa, kun mies istahti viereen pannariannoksensa kanssa. Pakkohan samanlainen piti saada! Mies teki eilen ison kasan amerikkalaisia pannukakkuja, ja keksi juuri yhdistää siihen jääkaapin perälle unohtunutta maapähkinävoita. Yhdistelmä oli loistava! Lisäsin omaani vielä (kun kerran terveellisesti yritetään syödä…) kermavaahtoa ja aijai. Onpas nyt sitten kevyt olo, todellakin!

Here we are, with Divaani blogs! I’m happy to be here, among the other interior enthusiastics. Welcome all the old and the new readers!

<a href=”Seuraa” _mce_href=”http://www.bloglovin.com/blog/2618341/kettukarkki?claim=3b8gsms8bzd”>Seuraa”>http://www.bloglovin.com/blog/2618341/kettukarkki?claim=3b8gsms8bzd”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Karoliina 01.06.2011 at 2:15 pm

  Hei HIENOA Maire! Onnittelut! Hyvään joukkoon olet päässyt.
  Terveiset muuten studiolta tämänpäiväisistä Divaanin kuvauksista! ;)

 • Reply Maire 01.06.2011 at 3:07 pm

  Kiitos sekä onnitteluista että terkuista :) ! Hei sovitaan lähiaikoina millon mentäs lounaalle – tai kesäterassille :=)

 • Reply kotilo 01.06.2011 at 5:48 pm

  Näyttää IHANALTA!

 • Leave a Reply