Sporttinostalgiaa saunakammarissa

18.06.2011

Oli onni, että mummo aikoinaan säästi mökin autotalliin kaiken mahdollisen, kuten laatikollisen Dunlopin vanhoja käytettyjä tennispalloja ja rikkinäisiä tennismailoja. Vanhoissa kaitafilmeissä mummo ottaa hiekkarannalla aurinkoa tyylikkäissä bikineissä, kun muu perhe suhahtaa ohi puisella moottoriveneellä vesisukset perässä. Kun kymmenisen vuotta sitten sisustimme saunakammaria, nämä sporttikamat poimittiin autotallin uumenista jälleen näkyviin. Nyt kun kammarin sisustus on jälleen ajankohtainen, sinne tulee mm. uudet nukkumapaikat ja tekstiilit, esille keskusteluissa nousee myös seinien maalaaminen. Mutta luulen, että ne ovat oikein hyvät juuri näin. Sporttikamat ainakin jäävät.

Luckily my grandma saved almost everything possible in the garage of the summer cottage. For example a cardboard box of used Dunlop tennis balls and the broken rackets. In old films grandma is bathing in the sun, wearing a stylish bikini, while the rest of the family was driving by and waving from a wooden motor boat, water skis behind. When we decorated this room ”saunakammari” next to the sauna about then years ago, all the sport stuff was picked from the garage. Now when its time to redesign the room again (there will be some extra beds and textiles) the topic of the day is painting of the walls – or not. Well, I think they’re fine just like this. At least the sport stuff will stay as they are.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply gone to the beach 19.06.2011 at 7:40 pm

    Sporttitavarat esillä on todella hyvä keksintö! Jospa ne siellä samalla motivoisivat yhdestä ihmisen perustarpeesta liikkumisesta.

  • Reply kotilo 19.06.2011 at 10:35 pm

    Voi vitsi, ihan mielettömät kuvat taas! Mahtavaa arkista nostalgiaa ja mikä parasta oman perheen historiaa. Ihania mökkipäiviä Maire! :)

  • Reply Maire 20.06.2011 at 6:32 pm

    Kiitos kommenteista! Mökki taas kohta kutsuu – hyvää juhannusta teillekin!

  • Leave a Reply