Hangon iltatori

12.07.2011

Ekaa kertaa ikinä Hangossa – kuin olisi jossain etelän rannoilla ollut. Kuulun niihin, jotka selvittävät viidessä minuutissa paikallisilta missä kirppikset ja kahvilat sijaitsevat. Kun päivä oli rannalla pötkötelty (hiekkaa näköjään jaloissa vielä kuvassakin) ja muu perhe istutettu munkkikahvien jälkeen leikkipuistoon, suunnistin kartan kanssa paikallisten vinkkaamalle Itäsataman perjantain iltatorille. Kirppis se ei ollutkaan, mutta satamassa oli rivi viehättäviä kojuja, jotka ovat keskustassa olevien putiikkien ”haarakonttoreita”. Sen vasemmanpuolimmaisen kesäinen valikoima vetosi hiekkaiseen ja mereltä tuoksuvaan lomalaiseen.

It was my first visit in Hanko. The beach was so great that we felt like we were somewhere even more south. I belong to those, who figure out in five minutes from the locals where all the flea markets and cafés take place. After the day on the beach, and family placed on a playground, I visited the Friday evening market in East harbour. There wasn’t hardly any secondhand on sale, but some nice ”shack shops” in a row. The one far left charmed me with its summer selection.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply minna 15.07.2011 at 7:21 pm

  Ompa kauniita juttuja, harmi kun ei ehditty keskustaan omalla reissulla.

 • Reply Dooda 15.07.2011 at 11:46 pm

  Hanko on i h a n a . Helsingin vuosina, ennen lapsia, meillä oli tapana helteisinä kesäviikonloppuina pakata aamulla eväät ja hurruuttaa Hangon ja Tammisaaren upeisiin maisemiin. Bongailtiin tyhjiä kallionkoloja rannoilta, joissa lööbattiin auringossa koko päivä. Nyt en ole neljään vuoteen päässyt käymään, jospa ensi kesänä…!

 • Reply Karoliina 17.07.2011 at 3:13 pm

  Voi että näyttää houkuttelevalta! En ole ikinä käynyt Hangossa vaikka täällä kulmilla olen jo yli 10v asunut. Asia täytyy korjata välittömästi! :)

 • Reply Jonna 20.07.2011 at 7:25 pm

  Hei, ompas kivannäköinen putiikki! Mikä kauppa tuo on? jos tuollapäin tulee ajeltua :)

 • Leave a Reply