Rio Colaa ja yllärilakua

29.07.2011

Voi sitä tipun onnen päivää, kun tajuttiin kaupassa että Laitilan Rio Colassa ei ole kofeiinia. Tähän saakka kokis on ollut tenavalta nounou, meillä moiset myrkyt sallitaan vain täysi-ikäisille. Kolahetken, joka tuntui erittäin juhlavalta hetkeltä, kruunasi yllärikupillinen tuoretta tehtaanmyymälän lakua. Mökillä lomaillessa nääs tehtiin retki Vaajakoskelle Pandan tehtaanmyymälään, jossa ystävällinen myyjä päästi meidät turistit sisään, vaikka kauppa oli sulkeutunut jo viisi minuuttia aiemmin. Halusimme päästää ystävällisen myyjättären nopeasti kesäpäivän viettoon, ja rohmusimme parissa minuutissa kuusin käsin ostoskoppaan lakritsaa. Ilmaistakin se siellä on, melkein.

It was a happy day when my daughter realised there’s no caffeine in Laitila’s Rio Cola. Until now any coke has been borbidden from her. The cola moment, that felt like a very festive moment, became even better with a surprise liquorice cup.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply bubble 29.07.2011 at 4:50 pm

  Ooh, en tiennytkään että Rio Cola on kofeiinitonta!! Ehkä sillä voisi siis joskus herkutellakin, vaikken limsoja muutenkaan oikein käytä :)

 • Reply Maija 30.07.2011 at 10:39 pm

  Kiitos mehukkaasta blogistasi! Asun perheeni kanssa aivan Pandan naapurissa ja jos tykkäät talokierroksista, täällä Vaajakoskella on kivoja vanhoja omakotitaloalueita :).

 • Reply Maire 31.07.2011 at 11:44 am

  Bubble, sama homma, täälläkään ei paljon limpparipulloja näy. Nuo Laitilan juomat tosin tuntuvat pienemmältä pahalta, jostain syystä :)

  Kiitos Maija, ja kivaa kun luet blogiani! Vanhojen omakotitaloalueiden tiirailu on yksi lempihommistani, en tiennytkään että Vaajakoskella niitä löytyy, kiitti vinkistä! Ajettiin Pandalle suunnistaessa vahingossa kerran väärään paikkaan, ja törmättiin aivan ihanaan vanhaan harmaaseen kivikerrostaloon. Siis niin kaunis oli, varsinkin ikkunat.

 • Leave a Reply