Luomusti mustikkaa ja täysjyvävehnää

31.07.2011

Meidän keittiöön nämä kajaanilaiset luomumuroset päätyivät Mustan Pekan hyllyn kautta. Kuulun varmastikin kohderyhmään, sillä kaunis rivi keltaisia pakkauksia suorastaan pakotti pysähtymään. Useista (jee!) makuvaihtoehdoista päätin kokeilla ensimmäiseksi mustikka-vehnää, koska mustikka maistuu kesältä. Muroissa ei ole mitään muita aineita, ei sokeria, ei lisäaineita, siis mahtavaa. Bulgarian jogurtin kanssa murot (sanoisin kyllä tätä ennemminkin mysliksi) kaipasivat jotain makeutusta, joten kokeilin juoksevan luomuhunajan kanssa ja nehän sopivat yhteen oikein mainiosti! Haluan ehdottomasti muitakin makuja, seuraavaksi ehkä puolukkaa. Juntulan luomutilalla on näemmä myös nettikauppa.

These organic cerials by Juntula are from Musta Pekka. I must be in the target group since the beautiful yellow row of packages just made me stop. From many alternatives I decided to try first the blueberry flavour, because blueberries taste like summer. With Bulgarian yoghurt they needed some sweetener, and I added some organig running honey – it was a great combination! Juntula’s organic farm also has an online shop.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sarp 31.07.2011 at 9:13 pm

  Ihana lokerikko ja ihania astioita!
  Pakkaus on tosi mahtava, olisi pysäyttänyt minutkin.

 • Reply tiinakaisa 31.07.2011 at 11:00 pm

  Heh, mulla postaus odottamassa samoista raksuista, makuna kaura-mustikka (vai mustaherukka). Hyviä ovat!

 • Reply Maire 01.08.2011 at 9:49 am

  Kiitos Sarp!

  Tiinakaisa – no yllärinähän ei tule se, että tykätään samoista asioista! Mutta muuten melkoinen sattuma.

 • Reply Anu 30.09.2011 at 11:51 am

  Mikä tuo musta lusikka on? :) Pitääkin koittaa noita muroja.

  • Reply Maire 30.09.2011 at 12:04 pm

   Ostin lusikan Kölnistä japanilaisesta kaupasta. Valitettavasti en muista sen nimeä enkä osoitetta enää. Löytyisiköhän Stockalta vastaavia?

  Leave a Reply