Hanskapakkomielle

06.08.2011

Se vatsaa pyöräyttävä tunne iski tässä joskus, kun näin kuvan tuosta ruudullisesta patahanskasta, se oli pakko saada meidän keittiöön (tai kuolen). Marimekko vaihtaa valikoimaansa yhtä useasti kuin minä sukkia, joten tiesin että jos odottaisin vielä hetkenkin, hanska olisi pian jo ihan lääst siison. Kävin tällä viikolla Marikulmassa pöyrähtämässä ja helpotuksen huokaus, ruutuhanskoja oli vinot pinot. Ostin vähän muutakin vinot pinot…mut omana nimpparinahan saa ostaa itselleen mm. uudet pussilakanat ja muuta kivaa, eikös vaan? Tuo vastustamaton Lappuliisa-patalappu tarttui myös mukaan. (Jos luet tätä, sinä asiakas joka jäit tivaamaan myyjältä miksei voinut antaa sinulle ilmatteeksi sattumalta kassin sisällä ollutta kankaista somistuspussukkaa, voisit ens kerralla odottaa ihan kiltisti omaa vuoroas siinä jonossa etkä kiilata toisten ohi. Ja turha väittää ettet muka nähny ettei mulla olis ollu kädet täynnä ostoksia – sillä niitä meinaan siinä oli! Onneks et saanu sitä pussukkaa.)

Lappuliisan halusin kiinnittää suoraan keittiön seinään mahdollisimman näkymättömällä ripustuksella, siitäkin syystä että voip olla että jo parin päivän päästä tähänkin viritykseen kyllästyy. Maalasin pienen taulukoukun kynsilakalla mustaksi ja napautin seinään. Hyvä tuli.

I just had to have this colorful oven mitten when I saw a picture of it (or I would die). Marimekko renews it’s collections as often as I change socks, so I knew I had to hurry. Luckily I got one, and at that time I bought a lot of other stuff too. I also couldn’t resist this round Lappuliisa oven mitten. I wanted to place Lappuliisa on the wall with a hook as invisible as possible. I chose a small plastic hook (intended for hanging paintings) and painted it black with nail polish. It worked out well.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply kotilo 06.08.2011 at 10:53 pm

  Ihanat kuvat taas!

 • Reply Karoliina 07.08.2011 at 1:50 pm

  Sustahan on tullut vallan valokuvaaja! Makeita kuvia. Ja toi patahanska on nyt ihan PAKKO saada meillekin! ;)

 • Reply Laura 07.08.2011 at 10:18 pm

  Mä olen ajatellut myös jo pitkään juuri tota patakinnasta. Se on ihana!

 • Reply Maire 08.08.2011 at 10:54 am

  Mun syräntä lämmittää teidän kehut, Kotilo ja Karoliina – kiitos!! Ja Karoliina sun ansiota myös tämä laadunparannus, kun neuvoit kameranhankinnassa ;)

  Laura, kipitä äkkiä ostamaan. Se sopis mainiosti teidänkin styleen keittiöön (kävin kurkkimassa) ;-)

 • Reply Sara 09.08.2011 at 1:33 pm

  Hihhih, ihan oikein, ettei saanut ilmaiseksi sitä!

 • Reply Susanna 10.08.2011 at 2:38 am

  Ai että on ihana kinnas! Ja keittiökin näyttää tosi kivalta. :)

 • Reply Iitunen 13.08.2011 at 9:58 pm

  Voi ei, nyt mullekin tuli pakkomielle tosta Lappuliisasta!! *huokaus* Ehkä mä vielä ennätän.. :D

 • Reply Iitunen 13.08.2011 at 10:00 pm

  …..ääh, ei siis Lappuliisasta niinkään, vaan ruudullisesta patakintaasta! :D

 • Leave a Reply