Leijona irti

09.08.2011

Tästä keittiöpyyhkeestä kuuluu siis tosiaankin leikata leijona irti. Kun pyyhe on kulahtanut ja käytetty, siitä voi tehdä (jos raaskii) leijonatyynyn. No hirveästi tuo ei tule käytössä kulumaan tuossa seinällä, mutta kuten tipu jo totesi: ”Äiti sit kun toi pyyhe alkaa näyttään rumalta tossa keittiön seinällä, niin leikataan se sitten!” Pyyhe löytyi Kööpenhaminan reissulla Kaiku-kaupasta, josta kerroin aiemmin. Näemmä näitä saa myös Mibon omasta nettikaupasta, jossa on kaikenlaista muutakin kivaa. Kannattaa kurkata.

You can actually cut out the lion from this kithcen towel when it’s old (if you have the heart) and make a pillow of it. I found this from Copenhagen’s Kaiku shop where we visited earlier this summer.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Dooda 09.08.2011 at 9:07 pm

    eikäkö ihana!

  • Reply tiinakaisa 09.08.2011 at 10:28 pm

    Nerokas!

  • Leave a Reply