Mega Dot saapui

20.08.2011

Makkari todellakin huusi uutta päiväpeittoa ja se ihanin löytyi Hayn mallistosta. Tampereen Design Boulevard tilasi peiton ja ystävällisesti, Helsingissä kun sattuivat käymään, se toimitettiin minulle kotiin asti. Esimerkillistä, sanon ma. Sitruunankeltainen raikastaa nyt koko huoneen ja ikivanhat Tantsu-tyynytkin löysivät uuden paikan kodista. Sängyn vieressä oli ennen yöpöytä, jonka päällä oli kyllästyttävä Iksun lamppu (jota voi kurkata täältä). Uusi valaisin on jo mietitty, ja sen hankkimiseen saakka lukuvalona toimii tämä Koskisen Harrin suunnittelema Olucen valmistama jalkavalaisin (nimi unohtui, muistaisiko joku?).

I found the perfect bed cover from Hay. Design Boulevard ordered it for me from Denmark and kindly brought it to Helsinki for me. This is good servise, I’m saying. The lemon yellow just brightens up the whole room and also the old Marimekko’s Tantsu pillows now found a new place from our home. I’ve already decided what’s the new lamp is going to be, but until I buy it, this lamp by Harri Koskinen will work as a reading light.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Laura 20.08.2011 at 9:11 pm

  Ei vide miten makee! Tosi hyvä väri ja hauska pinta.

 • Reply sanna matilda 21.08.2011 at 1:23 am

  Hieno on! Hyvä Karita ja Jaakko! :)

 • Reply kotilo 21.08.2011 at 10:41 am

  Tosi ihana. Ai että.

 • Reply Pai 21.08.2011 at 7:46 pm

  Oi mikä väri! Tuon lampun nimi taitaa olla ihan vain yksinkertaisesti ja ytimekkäästi Lamppu. Jokin aika sitten tuli mietittyä, että mikäköhän tuon virallinen nimi oikein on, ja päädyin googlaamisen jälkeen tohon :)

 • Reply Maire 22.08.2011 at 2:00 pm

  Laura: Ja mikä parasta, se on hyvän värinen myös toiselta puolelta!

  Sanna Matilda: K ja J hoitaa kyllä hommat hienosti :-)

  Kotilo: Kiva että tykkäät, mustakin se on ihana!

  Pai: No Lamppuhan se oli, kiitti! Mietinkin, että joku yksinkertaisen iisi nimi sillä oli :)

 • Leave a Reply