Vitosella

26.08.2011

Käpylän Elojuhlilla viime lauantaina ohjelma oli meikäläisen makuun: kirppistä, aurinkoa, musiikkia, ystäviä ja ruokaa. Taidettiin lähemmäs seitsemän tuntia juhlilla viihtyä. Aiemmista vahingoista viisastuneena annoin tipulle kirppisrahaa vain yhden euron, jolla sai ostaa mitä halusi. Ajattelin, että sillä rahalla nyt ei mitään ihan järkyttävää krääsää pysty hankkimaan. No, nyt taloudessamme on sitten sellainen 4-kerroksinen pinkki meikkiboksi, jolla ”kaunistettiin” päivän aikana niin omat ystävät, äidin ystävät sekä aivan tuntemattomat uhrit (pahoittelut). Itsehän, ofköös, tein vain järkeviä kirppislöytöjä, kuten nämä paidat tipulle yht. 5 euroa.

My daughter bought a huge pink makeup set from a flea market at a city festival. She put makeup on herself, on her friends, on mother’s friends and on random strangers (sorry about that!). I of course bought only some reasonable things, like these two shirts for her, 5 euros all together.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply