Työntäyteinen Habitare

14.09.2011

Yritykseni suunnittelee ja stailaa messuosastoja, ja tänäkin vuonna Habitare kuuluu tiiviisti syksyn ohjelmaan. Suunnittelin messuille osaston, josta oli lupa tehdä raikas ja kodikas. Koti ja keittiö -lehti satsasi tavallista suurempaan osastoon, ja olin otettu päästessäni suunnittelemaan heille lehden näköisen kokonaisuuden. Osasto löytyy hallista 6 ja sen numero on 6N79. Kalusteet valitsin lehden yhteistyökumppani Boknäsin valikoimista, keittiö on Topi-Keittiön. Nyt olen ”asunut” messuhallissa kolme päivää, ja siellä loppuviikkokin kivasti vierähtää. Ensin osastoa rakennettiin pari pitkää päivää, tänään auenneilla messuilla jatkan töitä keräämällä materiaalia lehtijuttuihin ja tietysti omankin kodin sisustamiseen. Ja oi mitä aarteita sieltä löytyikään – Habitaressa nähdään!

My company designs and makes styling for fair stands. Also this year Habitare fair was part of my autumn’s program. I designed a stand for a Finnish interior magazine Koti ja Keittiö, and I’m very happy that they asked me to do the job. Now it’s been three very busy days at the fair centre and also the rest of the week I’ll gather some materials for my works, so see you at Habitare!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply mari 14.09.2011 at 11:28 pm

  Pitäisi päälystää kaksi vanhaa nojatuolia uudelleen. Nyt tiedän millaisen kankaan niihin haluan! Sopii mahtavast mahongin väristen jalkojen kanssa :)

  • Reply Maire 15.09.2011 at 6:24 pm

   No hauskaa että löytyi sopiva tällä tavalla! Kysäise ihmeessä Boknäsin keskustan myymälästä mikä tuo kangas on, varmasti osaavat auttaa.

 • Reply sisustuskärpänen 15.09.2011 at 7:52 am

  Ihana! Oikein raikas ja todella tilaajansa näköinen! :)

 • Reply kotilo 15.09.2011 at 11:51 am

  Jee! Tuun kattoo huomenna :)

  • Reply Maire 15.09.2011 at 6:21 pm

   Yritetään nähdä!

 • Reply tiinakaisa 15.09.2011 at 4:22 pm

  Hyvä sinä! :) Vielä on auki tuunko/tullaanko me koko messuille..

  • Reply Maire 15.09.2011 at 6:25 pm

   Kiitti kiitti :). Laita viestiä jos olet tulossa, jos vaikka törmättäis?

 • Reply Karoliina 16.09.2011 at 3:40 pm

  Mietinkin kun olin kuvaamassa Dekon osastoa keskiviikkona, että minkäköhän osaston se Maire on tänä vuonna suunnitellut. Oishan se pitänyt melkein arvata! :) Hyvältä näyttää! Sopii ko. lehdelle varsin osuvasti.

 • Leave a Reply