Fold Unfold

16.09.2011

Tekisi mieli pystyttää pöydän ympärille köysiaita, etteivät askarteluliimat ja punaviinitilkat päätyisi heti uuden aarteen päälle. No, onneksi otin uudesta liinasta kuvat kun se vielä on pakasta otettu ja tahraton. Enkä yleensä jaksa hirveästi stressata itseäni tällaisilla asioilla, käyttötavarat on tehty käyttöön (yritän vakuutella itselleni). Katsotaan vaan niin sekunnin päästä tuo sairaspäivää viettävä tenava keksii jotkut akryyli-tussi-erikeepperi-saksi-askartelut. Pakollinen vapaapäivä kotona tuli kieltämättä tarpeeseen, sen verran haipakkaa on tämä syksy ollut. Kärsin kotivajauksesta.

*****

I’d like to place a rope around the table to keep the new table cloth  from smutching in a second. Well, usually I don’t like to stress about every day products, they’re made for use (I try to convince myself). We’ll see if my daughter, who’s ill and at home today will invent some hard core acryl-pencil-glue-scissor-crafts in a minute. I enjoy the obligatory free day at home so much, the autumn has been such a fuzz. I miss being at home.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Myyrä 16.09.2011 at 5:39 pm

  tuo liina on kiva! mä tänään just bongasin mukavia tahroja uudelta siirtolapuutarhaliinaltani,,, mrr!

 • Reply 04620 16.09.2011 at 7:27 pm

  Oi! Tosi kaunis liina!

 • Reply Saija 17.09.2011 at 9:51 pm

  Oonkin katsellut tuota liinaa joskus, hauska! Tuohon sopisi hyvin pari punaviinirinkulaa, eli älä huoli. :D Onnea messuosastosta, hyvältä näytti! Harmi ettei törmätty.

 • Reply kotilo 18.09.2011 at 5:12 pm

  Ihana liina ja sopii teille loistavasti! Pitäiskö tietää mistä se on?

 • Reply Karoliina 19.09.2011 at 5:20 pm

  Nyt tämä ihanuus on sitten saapunut teille! Jes!

  Flunssa tms. on kyllä hyvä oravanpyörän pysäyttäjä, niin raivostuttava kuin se onkin. Silloin on pakko luovuttaa vähäksi aikaa. Tekee hyvää.

 • Reply Killi 26.09.2011 at 9:29 pm

  Ihana liina! Näyttää hyvältä ”livenäkin”, tuota kun on nähnyt vain valmistajan kuvissa.

 • Leave a Reply