Pehmeät kuin yökkärit

05.10.2011

Miltähän trikoolakanat tuntuvat? No nyt tiedetään – ihanilta. Ajatus trikoosta petivaatteena oli niin hassu, että pakkohan nämä oli hankkia. Nyt muutaman kuukauden jälkeen näistä on tullut ihan meidän lempparit. Mietittiin tuossa yksi ilta että mikä näistä oikein tekee niin kivat, no, ne ovat iholla pehmeät eikä tiedä mihin yökkäri loppuu ja peitto alkaa. Marimekosta ovat siis. &-tyynyliina on H&M Home Aleksilta alehinnalla.

*****

How does tricot sheets feel on skin? Now we know – wonderful. A thought of tricot as bedlinen was so funny, that I just had to get some. Now after a couple of months these have become our favourite. This one evening we tried to think what makes them so nice, and the answer was: they’re so soft on the skin and you don’t know where the night pyjama ends and the linen starts. Striped sheets from Marimekko, &-pillow case from H&M Home.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply tiinakaisa 05.10.2011 at 11:12 am

  Kiitos tiedosta, täytynee harkita (hinnan vuoksi lähinnä harkintaa edelleen :).

 • Reply Maire 05.10.2011 at 12:46 pm

  Mitä! Onko The Shopping Queenillä joku raja, en usko :)

  • Reply tiinakaisa 05.10.2011 at 2:29 pm

   On on, usko pois. Olen kuin olenkin harkitseva kuluttaja ;)

 • Reply leenaelina 08.10.2011 at 7:27 pm

  Oih nuo lakanat! Tahdon myös :)

 • Reply Minna.K 14.10.2011 at 12:29 pm

  Oi eii, juuri ihastelin noita Marimekon petivaatteita blogissani kun kävin niitä hypistelemässä menneellä viikolla! Ihanat!

  Minna.K

 • Leave a Reply