Pyyhe + Sisustuskärpänen = pyyhetyyny!

07.10.2011

Tämä froteepötkylä on niin pehmoinen ja symppis, että sillä on täällä kotona aina useampikin ottaja. Väripilkku lähti mukaan Sisustuskärpäseltä taannoisella Jyväskylän visiitillä, josta kerroinkin aiemmin. Kun kaivoin syksyn tullen villavilttejä esille, huomasin että tämä vihreä käy kivasti tyynyn kaveriksi sohvalle. Vanha, paksu frotee on kyllä sisustustyynyn päällä ihana, miksei voisi itsekin kokeilla käyttää vanhoja pyyhkeitä tällä tavalla?

Huomaatteko, en meinaa malttaa lopettaa kuvaamista, enkä myöskään osaa (tai halua) karsia lopputulokseen vain yhtä kuvaa monista. Olen jotenkin aina niin fiiliksissä jostain väristä, kuviosta, materiaalista tai valosta, että haluan kuvata sen tänne varmaan talteen. Ai kun niinhän se olikin, senhän takia tätä blogia tehdäänkin! Kumpi oli ensin, kana vai blogi? No kuitenkin, hyvää perjantaita kaikille!

*****

This terrycloth pillow is so soft and likeable that there’s more than one taker for it here. The colorspot is bought from Sisustuskärpänen when I visited Jyväskylä earlier. The autumn wind made me dig up all the warm woolen blankets, and I noticed the good color combination with these two. The thick, old terrycloth is very nice as pillowcover material, why not try self to use old towels like this?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply