Koottava Volkswagen

26.10.2011

Vaikka autot ei niin lähellä omaa sydäntä olekaan, kyllä vanha kunnon minibussi herättää aina hyvät fiilikset. Hankin kynätelineen ensin lapsen huoneeseen, mutta ahneuksissani tulin toisiin ajatuksiin ja otinkin sen itselleni toimistolle (lapsi saa pärjätä edelleen niillä kukkaruukuilla..heh heh). Kokoaminen oli hauskaa, auto saapui pienessä litteässä pakkauksessa. Saksalainen Werkhaus tekee paljon kivoja koottavia käyttötuotteita, niitä saa tilattua Werkhausin omasta nettikaupasta (autot löytyvät kohdasta Photoprodukte). Lokerollinen teline ratkaisi myös ikuisen muistitikkujensäilytysongelmani, tuolla sisuksissa ne pysyvät nätisti aisoissa.

*****

Cars in general are not so close to my heart, but the good old minibuss cheers up my mind. I got this pen box to my child’s room first, but then I got greedy and it ended up to my office table. The building was fun and the car arrived in a small flat package. German Werkhaus makes lot of nice self-buildable products, you can order them directly from Werkhaus’s online store (the cars you can find from the section Photoproducts).

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Merja 26.10.2011 at 10:24 pm

  Aika hauska! Oliskohan Lontoon bussi -versioita tuosta?

 • Reply hennan 27.10.2011 at 8:45 pm

  Voi miten söpö!

 • Reply Paola Rydman 28.10.2011 at 2:56 pm

  Hei
  Kynätelineitä saa myös Ombrellinosta.

  • Reply Maire 31.10.2011 at 10:29 am

   Hyvä vinkki – kiitos tiedosta!

  Leave a Reply