Seilaavat metallipurkit ja itku Elovenasta

06.11.2011

Saksasta Butlersilta eri reissuilla löydetyt metallipurkit eivät meinaa löytää paikkaansa keittiöstä. Laitoin ne nyt tuohon. Töks. Näkkärilaatikko on ollut siinä mielessä kätevä, ettei sisällöstä voi hirveästi erehtyä, Brandt-boksille pitäisi vielä löytää joku järkevä käyttötarkoitus, Suomessa kun ei kyseisiä tuotteita myydä (vai myytäisiinkö jossain? Ne olis niin käteviä pikku eväitä lapsen laukunpohjalle). Siitä tulikin mieleeni, että harmittaa ihan älyttömästi, etten ostanut sitä Elovena-metallipurkkia kun niitä vielä kaupasta sai. Ostaisin sellaisen tosi mielelläni jos jollakin olisi myydä ylimääräinen. Myös se Kellogg´s Corn Flakes -metalliloota kiinnostaisi, saisikohan niitä vielä jostain? Olisi aivan mahtavaa jos joku vinkkaisi ostopaikan.

Butlers on tosiaan keittiötarvikkeisiin ja keittiöaiheisiin lahjatavaroihin erikoistunut ketju, joita on lähes joka kaupungissa Saksassa. Suurin osa valikoimasta on hirveää huttua (näin kiltisti sanottuna), mutta sieltä voi tehdä mahtavia löytöjä. Metallipurkit esimerkiksi käyn aina katsastamassa. Keittokirjoja siellä on myös paljon, mutta itse en valitettavasti kokkaa saksaksi.

*****

These German Butlers’ metal boxes just sail around in the kitchen. I’ll just put them here. These remind me of the Elovena-box that is no longer sold anywhere. Would be great if someone could sell one for me. Also I’m missing the Kellogg´s Corn Flakes metal box, can you buy them anywhere anymore?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply jen 06.11.2011 at 5:30 pm

  Ainakin Hgissä Kampin K-supermarketissa oli Elovenan peltipurkkeja vielä viime vkolla myynnissä.

  • Reply Maire 07.11.2011 at 6:34 pm

   Olen todella iloinen tästä tiedosta, kiitos! Heti kun vaan ehdin, käyn tsekkaamassa hyllyn.

 • Reply Jessica 08.11.2011 at 5:26 pm

  Tätäkö purkkia tarkoitit?

  http://www.huuto.net/kohteet/elovena-peltipurkki/197651148

  Minäkin olen ihan äskettäin nähnyt jossain Keskon ruokakaupassa Elovena-purkin hyllyssä…

  • Reply Maire 08.11.2011 at 9:04 pm

   Just tuo! Löysin tänään omani tuolta Jenin vinkkaamasta Kampin K-supermarketista. Onnen päivä!

 • Reply Riikka 08.11.2011 at 11:01 pm

  niitä kellogsin purkkejahan oli neljää erilaista (ainakin). itse olen niitä vielä jokunen aika sitten nähnyt lahden alueella tokmannin kaupoissa. kannattaa käydä niistä katsomassa, koska niistä saattaa välillä tehdä löytöjä vuosienkin takaa…
  -riikka

  • Reply Maire 09.11.2011 at 2:06 pm

   Siis whaat? Ihan uutta tietoa, pää räjähtää, neljää erilaista. Nyt on multa mennyt totaalisen ohi. Mahtava tuo Tokmanni-vinkki, kiitos! Pyydän oitis mun Lahden-apulaista tsekkaamaan kyseisten puotien murohyllyt läpikotaisin. :)

 • Reply Tre 10.11.2011 at 9:53 am

  Kellogseja oli Tampereen Anttilan kookaupassa ainakin vielä n viikko sitten – ja siis useampaa erinlaista, sellaisilla nostalgiakuvilla. Ainakin kuvia googletellen löytyisi enemmänkuin neljä erilaista, esim tässä kuvassa: http://3.bp.blogspot.com/_AJM8zW7Jdcg/TNU-zrVV3eI/AAAAAAAAAU0/pgTSBZiVJE0/s400/STP64298.JPG

  Jossain vaiheessa niitä oli ihan simppeleitäkin, tuollaisia http://4.bp.blogspot.com/_C-sqiJhjEeo/TE3lykHiZ7I/AAAAAAAACyU/EM2fHvD4Hho/s1600/kesis+017.jpg ja vastaavia punaisin reunoin.

  Mutta tuolla oli siis nimenomaan noita nostalgiakuvallisia, muistaakseni kaupan päälle kahden muropaketin ostajalle. Jos sulla sattuisi olemaan myös Tampereen kontaktia… :)

 • Reply Jenny 10.11.2011 at 2:56 pm

  Mä näin mielestäni niitä Kellogg´s metallipurkkeja Aikatalossa (vai WTC-taloko se on) Spaghetteriaa vastapäätä missä on niitä kaikkia butiikkeja sisäpuolella. siinä on sellanen tilpehöörikauppa. että ihan Helsingistäkin saattais löytyä:)

 • Reply Maire 14.11.2011 at 3:57 pm

  Tre ja Jenny: Olen vallan unohtanut teitä kiittää kullanarvoisista tiedoista – kiitos!!

 • Leave a Reply