Under construction

08.11.2011

Alakerran pitkään suunnitteilla ollut puoti sai vihdoin pohjamaalin lattiaan ja turkoosia seinään. Tipusen ja minun yhteinen projekti, 14-huoneinen nukkekoti, etenee hyvin pienissä askelissa. Milloin motivaation liiskaa ajanpuute, milloin vajavaiset askarteluvälinevarastot, milloin kina kylppärin paikasta. Niinpä hankin viime viikolla Sinellistä ja Hobby Pointista vähän materiaalitäydennystä ja jopa jiirisahan, kohta täällä nähdään ehkä lattialistojakin. Ihanaahan tätä on puuhata, sisustamista minikoossa, ja on hauska katsella miten tipu laittaa kamoja järjestykseen 7-vuotiaan logiikallaan. Talossa ovat sulassa sovussa mummon vanhat nukkekodin kalusteet, gogot ja Pet Shopit. Mitään nukkekotiblogia tästä ei ole tarkoitus tulla, mutta ajattelin aina silloin tällöin tänne jotain pientä raportoida.

Onko muilla tällaista (epätoivoisen hidasta tai upean viimeisteltyä) nukkekotiprojektia?

*****

The shop downstairs got finally a base paint and a turquoise wall. Chicklet’s (thanks A!) and mine project, a doll’s house with 14 rooms, proceeds in small steps. When the motivation is killed by lack of time, by lack of proper craft tools, by the argument of the bathroom place. But so lovely this is. It’s so fun to watch how a 7-year-old organizes the small stuff, the grandmothers old furniture, gogos and Littlest Pet Shop animals are living happily together. A doll’s house blog this is not going to be, but I think every now and then I’ll raport something from this project.

Do you have a (desperately slow or faboulously finished) doll’s house project?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply sarp 09.11.2011 at 10:01 am

  Mun tytöt on niin pikkuisia vielä, että äiti vasta keräilee pikku hiljaa nukkekotiin ideoita ja tavaraa.
  Tahtoo nähdä teidän lopputuloksen!

  • Reply Maire 09.11.2011 at 10:01 pm

   Lupaan laittaa :), tosin tää ei ehkä valmistu koskaan kokonaan, nyt hommaa on takana ehkä 4 vuotta. Piikku hiiljaa…

 • Reply Johanna 15.11.2011 at 9:53 am

  Ihanaa! En malta oottaa lopputulosta. Hauska tuo pikkusinkkiämpäri ja kokikset. Remppaevästä :D

 • Leave a Reply