Valo kulkee kodissa

11.11.2011

Vangitsen monesti kameralla valoilmiöt, varjot ja valossa kauniiksi värjäytyvät esineet vain omaksi iloksi. Tässä syksyssä on ollut tosi kaunis valo, en tiedä onko se oikeasti poikkeuksellinen vai johtuuko se vaan tässä kodissa vietetystä ensimmäisestä syksystä – uudessa ympäristössä silmä on aina uteliaampana ja tarkempana. On ollut niin kiva tarkastella valon kiertoa eri huoneissa päivän mittaan ja sen värin muuttumista keltaisesta kesävalosta viileänvalkoiseen syysvaloon.

*****

I like to capture light phenomenons, shadows and objects colored in sunlight just for my own pleasure. This autumn has had a really beautiful light. Is it really so, or is it because this is my first autumn in this home. And in new surroundings the eye is always more in focus. It has been so nice to study how the light goes around in the rooms when the day goes on, and to see the light color changing from yellow summer light to cool and white autumn light.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Sanni 11.11.2011 at 9:46 pm

    Kaunista! Ihanat verhot…

  • Reply sarp 12.11.2011 at 2:16 pm

    Ihana valo!

  • Reply Johanna 15.11.2011 at 9:55 am

    Ihanat kuvat. Mua harmittaa, kun joutuu nyt kuvaamaan kaikki kotikuvat kelmeässä hehkulampun valossa, koska on aina niin pimeää kun pääsee kotiin.

  • Leave a Reply