Ruskeaa ja mustaa

14.11.2011

Tämä väripari on viehättänyt minua tänä syksynä erityisesti vaatteissa. Halusin tuoda palan pehmeän ruskeaa myös keittiöön mustan kaveriksi, eikä kyseistä väriä juurikaan meiltä löydy. Kaivelin vähän kaappeja, ja löytyihän sieltä tiikkisiä tarjottimia ja jokunen unohtunut astiakin. Saattaa olla että väri leviää täällä muuallekin.

Olen muuten aina ollut ruskean ja oranssin kanssa tosi huono, mutta koska oranssiin sytyin jo aiemmin, osasin odottaa myös ruskeaan ihastumista. Onko muille käynyt näin, vai onko joku väri kertakaikkiaan niin paha?

*****

I’ve noticed that in this autumn I like the color combination, black and brown, especially in clothes. I wanted to bring some soft brown items to the black kitchen, and it wasn’t first so easy, this is the color we just don’t have. After searching the cabinets through I found some teak trays and even a few china pieces. Could be that the color spreads even more in here.

Brown and orange have been always difficult for me, but since I’ve made friends with orange earlier, the brown love could be predicted, too. Has it happened to you, or is some color just so bad…?

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply maiju 14.11.2011 at 12:33 pm

  Ruskea ja musta on ihan lyömätön yhdistelmä! Tiikkisiä juttuja on siis tullut osteltua vähän enemmänkin kirppiksiltä – huomasin muuten, että näitäkin voi öljytä ihan tavallisella ruokaöljyllä, jos siis tahtoo kulumat piiloon.

 • Reply Riikka 14.11.2011 at 2:15 pm

  Ihanat kuvat ja ja ei ole munkaan lemppari värejä ollut ennen..

 • Reply sallala 14.11.2011 at 4:37 pm

  Itse olen herkutellut viimeisen puolen vuoden sisään sekä keltaisella että violetilla – aiemmilla inhokkiväreillä. Vaaleanpunainen ja pinkki tökkivät vielä pahasti. Ruskean eri sävyistä sen sijaan olen aina pitänyt!

 • Reply sarp 14.11.2011 at 8:00 pm

  Olipa niin tai näin, aivan mahtavat kuvat.
  Itse hypistelin Nanson ruskealla painettua Ivana Helsinki kuosia Peippo. Vielä ei lähtenyt mukaan…

 • Reply Saija 14.11.2011 at 10:22 pm

  Hirmuisen kauniit tarjottimet. Tykkään kovin niiden muodosta. Viime viikolla pyörittelin kanssa ruskeita tarjottimia kädessäni pitkänkin tovin kirpparilla. Sellaisia suorakaiteen muotoisia, kauniita puisia. Jäivät kuitenkin sinne, kun en keksinyt että miten olisin saanut ne puhtaaksi.

 • Reply Jaana Lindberg 15.11.2011 at 2:14 am

  Ruskea ja amber ovat mielivarejani sisustuksessa.. Ihanan lampimia vareja.

 • Reply Enni 15.11.2011 at 2:44 pm

  Ouuh…onko mullakin sitten odotettavissa jotain samantapaista, että vielä ihastun inhokkiväreihinkin!??

  Ruskea on ollut ennen meidän sisustuksen peruspilari mut nykyään sitä näkee meillä VAIN tammenvärisessä lattiassa, johon olen myöskin kyllästynyt..:)

  Kirkkaista väreistä on tullut mun lemppareita!

 • Reply Maire 15.11.2011 at 3:42 pm

  Maiju: Tiikkituotteista saa kyllä ihan uudenkarheita pienellä öljykäsittelyllä, totta! Muistaakseni olen joskus näitäkin käsitellyt tiikkiöljyllä.

  Riikka: Kiitos :)

  Sallala: Hauska kuulla – keltainen on meinaan mun ikisuosikkiväri ja violetti taas iki-inhokkiväri.

  Sarp: Kiitos! Kangas kuulostaa kivalta :)

  Saija: Mulla on yks vielä ihkumpi tarjotin, senkin löysin kun kaivelin laatikoita. Keräsin näitä joskus ihan urakalla, viime aikoina vähemmän.

  Jaana: Amber…mmm, alkoi heti tekemään mieli meripihkakoruja!

  Enni: Varo vaan :). Se on kyllä ihan hyvä ettei aivot jämähdä tietylle väritaajuudelle (ajattelen…), tekee hyvää omaksua uusia juttuja ja huomata tykkäävänsä jostain uudesta. Tosin en usko että pystyn koskaan tykkäämään violetista, yyh.

 • Reply Henna 21.11.2011 at 4:14 pm

  Ihanat kuvat! T. Toinen tiikkihöperö

 • Leave a Reply