Uusi leikkuulauta

18.11.2011

Löysin juuri sopivan synttärilahjan ystävälleni,  jolla myöskään ei koskaan ole tarpeeksi ihania astioita tai muita keittiövälineitä. Äidin kanssa toissapäivänä vietettyyn shoppailupäivään kuului myös Kämpin Marimekko, josta löytyi itse asiassa lahja jos toinenkin. Synttärisankari avaa tänään paketistaan Puutarhurin parhaat -leikkuulaudan. Nappasin viime hetkillä mukaani myös itselleni samanlaisen, sillä kivat Marimekon tuotteet katoavat myymälöistä harmillisen nopeasti. Ystävän synttäreiden vietto alkaa tänään meikkauskurssilla, jiihuu!

*****

My friend, who never doesn’t have enough kitchen ware, is going to the the just right birthday present. My mom and I had a shopping day earlier this week and Marimekko was in our tour and actually we found quite a few presents from there. The birthday girl is going to unwrap a Marimekko’s ”Puutarhurin parhaat” cutting board today. In the last minute I grabbed on also for myself, since it’s happened so often that all the nice small stuff just dissappear from the collection before I’ve had a chance to get them. The birthday party starts with a makeup lesson, yeippee!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 19.11.2011 at 3:46 pm

    Ihana leikkuulauta. Mäkin hankin tuommoisen. Kiitos vinkistä.

  • Reply Maire 27.11.2011 at 7:09 pm

    Eipä kestä :)

  • Leave a Reply