Jouluinen Kööpenhamina

06.12.2011

Hain ja löysin – tunnelmaa, tuoksuja ja makuja. Ihastuin kesällä tähän kaupunkiin niin, että teki mieli mennä pian uudestaan. Olin reissussa ystäväni Kukkosen kanssa, joka on aivan loistavaa seuraa kapeiden kujien kiertelyyn, brunsseille ja uusien kirppisten ja sisustuskauppojen löytöretkille. Nyt Kukkonen oli ikävä kyllä kuumeessa, mutta ei se juurikaan menoa hidastanut, vain kaulahuivi oli kiedottu tiukemmin kaulalle ja untuvatakki piti kylmän merituulen loitolla. Kyllä sisustusbongaus aina sairastelun voittaa! Saimme myös nauttia ihanasta tanskalaisasunnon fiiliksestä hotellin sijaan, sillä asustimme yhteisen ystävämme luona tankaten tanskalaisia sisustuslehtiä kaupunkiretkien lomassa. Emännälle kiitos! Tässä ensimmäiset otokset matkalta, luvassa lisää ihanista ostoksista ja sisustusliikkeistä ihan pian.

*****

I got what I was searching for – good feeling, scents and tastes. I visited Copenhagen in the summer and wanted to be back soon again. My friend Kukkonen, who’s the best company for walking around narrow alleys, brunches, finding new flea markets and interior stores. Unfortunately she was having a fever, but it didn’t slow us down. Just the scarf was more tightly around the neck and the thick jacket kept the cold sea breeze away. The interior shopping always wins being sick! We also enjoyed staying at our friends danish style home instead of a hotel – it was a great place to read danish interior magazines between the city walks. Thank you hostess! Here are the first pictures, more to come very soon.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna 06.12.2011 at 10:58 pm

  Ihanaa! Laita hyviä vinkkejä kahden päivän köpismatkalaisille. Heti uudenvuoden jälkeen olen mieheni kanssa menossa. Viime käynnistä jo yli 3 vuotta.

 • Reply Nora 08.12.2011 at 12:53 pm

  Minäkin kaipaisin vinkkejä! Edes joitain katuja mistä löytäisi inspiraatiota. Ja niitä kirppiksiä ja sisustusliikkeitä! Olen matkaamassa viikon päästä ja edellisestä kerrasta on 13 vuotta.

 • Reply Maire 08.12.2011 at 1:51 pm

  Heippa Johanna ja Nora! Viime kesän reissulta tekemäni tärppilista löytyy täältä: http://divaaniblogit.fi/kettukarkki/2011/07/09/tarppeja-koopenhaminaan/
  Laitan lisää vinkkejä vielä näiden lisäksi ennen teidän reissuja :)

 • Reply Johanna 09.12.2011 at 5:31 pm

  Kiitos! Olin ihan unohtanut, että missä tuo huippu tärppilista oli. Täytynee tehdä oikein tärppikartta, niin jaksaa mieskin suunnistaa..

 • Leave a Reply