Salainen, pieni joulubasaari

09.12.2011

Piskuinen joulubasaarimainos sai meidät piipahtamaan vanhan talon sisäpihan rakennukseen, josta löytyi varsinanainen joulutunnelmapläjähdys. Osoitteessa Larsbjørnstræde 5, Kööpenhaminassa, on tanskalaisen kuvataiteilija Jeanette Uldallin ja ystävänsä yhteinen joulutempaus, myynnissä on Jeanetten teoksia ja ystävän putiikin tuotteita. Takassa loimuaa kotoisasti tuli ja ystävällinen emäntä puuhailee keittiössä koira seuranaan. Normaalisti tila toimii Jeannetten studiona, eipä paljon parempi flaksi voi olla työhuoneen löytämisessa, sen verran upea tuo paikka oli. Studio löytyi tutun kautta, ja Jeannette nappasi sen heti kun kuuli sen vapautumisesta. Rakennus on entinen tehdas, jonka entisessä hevostallissa studio sijaitsee. Olen niin iloinen että me löydettiin tämä paikka.

*****

The little ”Jule bazar” sign made us step into an inner yard, and it was worth it. In the address Larsbjørnstræde 5 there is a christmas bazaar by a danish artist Jeanette Uldall and her friend. There are sold Jeanettes works and decorations, clothes and nice small things from her friends shop. The warming fireplace, decorations and the friendly hostess with her dog just make a perfect, cosy christmas atmosphere. Normally the space works as Jeanettes studio, and she couldn’t have been more lucky finding it. An acquaintance was moving away and as soon as Jeanette saw it, she took it right away. The building is an old factory, and the studio is its horse stables. I’m just so happy we found this place!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply tiinakaisa 09.12.2011 at 3:07 pm

    On tunnelmallista ja sopivan boheemia! Aika makia työhuoneena..

  • Reply Saija 14.12.2011 at 11:25 pm

    Oiiih, mäkin haluun tuollaseen joulubasaariin, ihana! Kyllä on kuule nyt alettava suunnittelemaan Köpiksen matkaa, juu, näin se on. Niin, ja kiitos viimeisestä! :D

  • Leave a Reply