Räjäytetty Design Forum

17.12.2011

Sanoisin että vau! Aivan uudella idealla pyörivässä Erottajan Design Forum Shopissa riitti tutkailtavaa. Voisin ajatella, että nyt siitä on tullut se mesta josta haetaan ykköslahjat ja ne omat lempparidesignit. Valikoima on kasvanut huimasti ja kamojen vaihtuvuuden takaa kolme shop-in-shoppia, joissa vierailee valmistajia erilaisten vaihtuvien teemojen alla. Tällä hetkellä mukana ovat Tonfisk Design, Verso Design ja Showroom Finland. Tulevia teemoja ovat mm. valo, muoti, lasi jne. Tila on tosi avara ja tuotteet kivasti esillä. Upean muutoksen takana on Designtoimisto Mozo.

Kun kävin paikalla pyörimässä, päälläni oli pinkki paita, jonka vyönä oli musta nauha rusetille solmittuna. Henkilökunta huomasi hymyillen ensin, sitten vasta itse, että olin pukeutunut ihan sattumalta shopin lanseerausväreihin. Pinkkejä lahjapakkauksia mustilla ruseteilla olikin joka paikassa, heh.

*****

I’d say just wow! With a totally new idea, Design Forum Shop at Erottaja in Helsinki, offered so much to look at. I think this is the new place to get all the gifths number one and my own favourite designs. The selection has grown hugely and the 3 shop-in-shops with changing brands guarantee it to keep fresh.  At the moment they are Tonfisk Design, Verso Design and Showroom Finland. Behind the great shop design is Mozo.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Aniliini 17.12.2011 at 8:47 pm

    Oivoi, käytiin tänään ihan hoodeilla, mutta en tiennyt siellä olevan mitään tämänkaltaista! No, seuraavalla reissulla sitten. Kiitos hurjasti vinkistä!

  • Reply Johanna 18.12.2011 at 11:37 am

    No tänne sitten seuraavaksi!

  • Reply Maya 18.12.2011 at 9:26 pm

    Mustakin siel oli upeeta! Paha paikka, paha paikka, kukkaro tyhjentyy liiaks. :)

  • Leave a Reply