Viikset ja muut

18.12.2011

Kun käytiin tipun kanssa yksi ilta ruokakaupassa, siinä oven suussa maassa nöksötti kivan näköinen kaareva oksa. Yksi käpykin oli vielä tallella. Kaunis oksa napattiin heti parempaan talteen (toivoen ettei se ollut kenenkään muun aarre, vaan jostain puusta siihen lennähtänyt) ja koristeltiin kotona. Kun kaivettiin joulukoristeboksi vintiltä ja tipu hypisteli noita kuvassa näkyviä koristeita, se laski muina naisina että muottikoristeita on neljä, viiksikoristeita on viisi…

*****

By the grocery store door on the ground I found this nice looking branch. Even one cone was still attached. I just hoped it wasn’t anyone elses treasure, and just flown there from a tree. We took the christmas decor box from the attick with the chiclet and decorated it. I listened her making an inventory with the box and counted, four pieces of cake mold ornaments, five pieces of mustache ornaments…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply