Onni onnettomuudessa

23.12.2011

Eräänä yönä olkkarista kuului kauhea särkyvän lasin ääni. Suureen kukkaan puhjennut amaryllis oli kaatunut hyllyltä, mennyt varresta poikki ja lisäksi ruukkuna ollut (näköjään liian heiveröinen) Iittalan vanha lasipurkki oli säpäleinä multineen lattialla. Sopivasti hyllyn alla lattialla oli avonainen, valtava legolaatikko, ja hetken pelkäsin jo pahinta…mutta onneksi oli mennyt muutamalla sentillä ohi. Laitoin varrettoman kukkasipulin uuteen ruukkuun ja yllätykseksi sieltä puhkesi uusi kukka juuri sopivasti jouluksi!

*****

One night we woke up when we heared a sound of a broken glass from the livingroom. The amaryllis had fallen down from a shelf, got broken and also the glass pot (I see now that it was too light for the purpose) was on the floor with million pieces. There just happened to be a huge lego box right under the shelf, and for a moment I was afraid there was some glass all over the legos…but it missed luckily a few centimeters. So I put the onion, without anything growing from it anymore, into a new pot and ta-daa, there’s a new flower just perfectly for the christmas!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Johanna 23.12.2011 at 2:54 pm

    Ihanna näköinen erkkeri teillä ja muutenkin upeat kuvat taas. Mukavaa joulua Mairelainen!

  • Leave a Reply