Paketista paljastui…

27.12.2011

Yhtenä sateisena iltana kaupungilla ennen joulua mies piipahti jonnekin salaisille asioille. Mysteerimies ilmestyi pian takaisin käsissään painava ja valtava Clas Ohlson -muovikassi (joka sittemmin paljastui ovelaksi naamioinniksi). Kassissa ei kuulemma ollut mitään särkyvää (jepjep), eikä mies ollut mukamas käynyt ainakaan Artekissa (niinpä niin). Ja minä uskoin, menin halpaan, viilattiin täydellisesti linssiin. Ja aattonahan sieltä paketista tuli sitten Cosy in Grey, vihdoinkin sain yöpöydälle sen valaisimen josta olin haaveillut pitkään.

Tältä muuten näyttää tämä Hayn päiväpeitto toisin päin käännettynä. Vanhasta  Mega Dot saapui -postauksesta voi kurkata mikä valaisin tilalla oli ennen ja miltä makkarissa näytti kesällä.

*****

One rainy evening my spouse quickly went to buy something. With some camouflage and a made up story he succeeded to fool me completely. So I got this Cosy in Grey from him as a christmas present – it was the lamp I had wanted for a long time.

You can take a peek from ”Mega Dot saapui” post how the bedroom looked in the summer.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pieni Lintu 27.12.2011 at 3:38 pm

  Onpas kaunis valaisin! :)

 • Reply Piia 27.12.2011 at 5:29 pm

  Hei onnea uudelle valaisimelle! Hyvä lahja -ja nyt sulla on sekin:)!

 • Reply Laurana 27.12.2011 at 7:00 pm

  Oi, tuollainen jouluylläri olisi ollut mullekin enemmän kuin mieleinen! Niin kaunis <3 Mulle pukki toi pari lahjakorttia, joilla lähti samantien tilaukseen keltainen pikkusöpöläinen olohuoneeseen. Siihen mahtuu sitten laskemaan käsistään teekupin ja iltapalavoileivän, mutta se ei vie tarpeettoman paljon tilaa niin kuin "oikeat sohvapöydät" :)

 • Reply Maire 28.12.2011 at 12:21 pm

  Pieni lintu – niin mustakin, ja sen valo on myös tosi kaunis. :)

  Piia – kiitos! Ja jep, yksi ruksi seinään. Ja mieti, tuo mies sanoi että sen tekis mieli ostaa meille myös se suurempi valkoinen. Sopis mulle! Vaan mistä paikka?

  Laurana – aa! Ehkä tiedänkin minkä tilasit :). Ne on ihania!

 • Reply sarp 28.12.2011 at 8:27 pm

  Molemmat Harri Koskisen valot miellyttää.
  Ottaisin kumman vaan omaankin makkariin.

 • Leave a Reply