Vaatteiden aleshoppailua

09.01.2012

Siitä ei ole kauaa, kun leveilin uuden kodin hulppeilla vaatesäilytystiloilla. No joo, henkarit on taas loppu, vaatetankotilasta puhumattakaan. Olen tosi huono viemään vaatteita kirppikselle, mieluummin annan niitä siskoille ja kavereille, jos sattuvat jotain sopivaa löytämään. Ylensyönyt vaatekaappi ei siis vieläkään saanut helpotusta, päin vastoin. Alennusmyynneissä kun törmäsi niin kivoihin juttuihin. Tuo musta mekkonen on Tampereen ihan justiinsa avatusta Hämeenkadun Nansosta (käykää ihmeessä hyvät ihmiset! Vaatteet kivasti ja selkeästi esillä ja myymälä on kerrassaan hiano, kevääksi luvassa kuulemma enemmän Lempivaatekivuuksia). Mekko kuuluu syksyn Lempivaate-mallistoon, suunnittelija Camilla Mikama (joka tekee aivan hirVEEN hienoja vaatteita, ihanku suoraan mulle). Raitatunika oli -50% alessa Stockalla, se on Mangoa. Vihreät yksityiskohdat jotenkin häikäisivät mut ja saivat jotenkin käsittämättömästi unohtamaan n. 5 min aiemmin tekemääni päätöstä ”mitään en osta enää”.

*****

It’s not long ago when I bragged with the massive space for clothes in our new home. Well, I’ve ran out of hangers, not to mention the rack space. I’m so bad with selling my stuff at a flea market, I rather give away the clothes to my sisters and friends. The over eaten cloth storage didn’t get a relief with the present sale going on. On the contrary. The black dress is from Nanso Tampere, (design Camilla Mikama), and the striped one from Stockmann, Helsinki. The green spots just dazzled so badly my eyes, or something, and I suddenly forgot the decicion I made about 5 minutes earlier ”not going to buy anything any more”.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply tiinakaisa 09.01.2012 at 8:11 pm

  Niin kivat, molemmat!

 • Reply Johanna 09.01.2012 at 9:28 pm

  Hypistelin just tänään tuota Mangon mekkoa kans, mutta en ostanut koska mulla ei oo muuta kun raitaa pienessä vaatekaapissa :)

  • Reply tiinakaisa 10.01.2012 at 12:47 am

   ..mutta raitahan on ajatonta ja toimii aina ;)

   • Reply Maire 10.01.2012 at 9:11 am

    Sama…mullakin raitaa löytyy jos jonkinmoisesta vaatekappaleesta, ne vaan on niin kivoja. Tuo oli päällä muuten aivan ihana!

  Leave a Reply