Laukussa leipää ja Mujia vaan

11.01.2012

Matkustamisessa muutama tietty kapistus on ihan ehdoton. Viime kesänä hankin Lontoon Mujista kaksi erikokoista kosmetiikkalaukkua (Travel case), joissa kumpaisessakin neljä tarralla irroitettavaa vetoketjullista pussukkaa. Laukut ovat olleet jo kovassa käytössä sen jälkeen. Lyhyelle parin päivän reissulle riittää pelkästään tuo suurempi kassi, sinne mahtuu hammasharjat, kynsilakat, reilunkin kokoiset putelit ja ties mitä, meikeistä puhumattakaan. On myös tosi kätsyä, että kun meikit pakkaa yhteen pussiin, sen saa kätevästi irroitettua mukaan vaikkapa iltarientoihin. Pitkille matkoille pakkaan pelkästään meikit siihen pienempään laukkuun ja lajittelen ne neljään osaan.

Ja tohvelit. Niitä ilman en pysty olemaan hotellihuoneessa. Vaikka lattia olisi miten parkettia tai marmoria ja hotellissa sata tähteä, paljaalla jalalla ei lattialle voi astua (samoin kun kaukosäätimeen on inha koskea, mutta joo, tästä aiheesta voisi kirjoittaa kirjan ”Näin skitso selviää matkoilla”). Voi sitä kikkailua jos matkatohvelit eivät ole mukana ja huoneesta ne jostain syystä puuttuu. Mujin superkevyet matkatohvelit menevät rullalle ja ne sujautetaan niille kuuluvaan pieneen, harmaaseen pussukkaan. Mujilla ei ole kauhean pitkään ollut nettikauppaa, mutta sieltä näitä saa.

Kun tämä postaus ilmestyy, olen Frankfurtissa työmatkalla, laukussa pussukat ja tohvelit vaan! (Ja ehkä uusi tukankiharruspuikko, ah, se on ihana.)

*****

I’ve found a few travel things absolutely important. Last summer I got this Muji travel case with 4 removable small cases. I bought it in 2 sizes. Very handy to storage make ups in one and then just remove that one and take with you in the evening. And the slippers…I just can’t survive without them. These Muji ones you can fold and put into a small pouch just made for them. Very light, very small.

When this blog post is published, I’m on a working trip in Frankfurt. With the travel case, and the slippers. Not forgetting my new, just wonderful hair curler.

Pictures: Muji

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply