Väripisarat

23.01.2012

Päässä surisee. Siellä vilistää harmaassa sekamelskassa ajatuksia: Mistähän löytäisi tarpeeksi paksuja sukkahousuja. Riina Katajavuori on kyllä taitava kirjoittaja. Kameran jalusta olisi ihana, miten niitä lähtisi vertailemaan. Onneksi Haavisto pääsi jatkoon. Naapurustossa asuu aivan mahtavaa porukkaa. Pikkusiskon blinit oli kyllä mielettömän hyviä. Missä kuussa fiikusta voi leikellä. Miksi lapsi puhuu nykyään pelkkää englantia, vaikkei sitä ole koulussa. Lihan tehotuotanto ällöttää. Talouskasvu ahdistaa. Onneksi joulusuklaita on jäljellä. Miten viettäisi tulevia synttäreitä. Hirveän kiireinen, mutta antoisa työviikko edessä.

Väripisaran arkeen antaa tämä ystävältä saatu koru. Siitä tuli heti oma ja tärkeä.

*****

My head’s spinning. It’s full of all kinds of mixed stuff: Where can I find pantyhose thick enough. Riina Katajavuori is such a good writer. A camera stand would be great. I’m so happy Haavisto is on the second round. There lives such nice people in the neighbourhood. Sisters blinis were delicious. In what month can I cut the rubber plant. Why does my kid speak only english nowadays. The meat production discusts me. The growing economy makes me sick. I’m happy there are some christmas chocolates left. What would I do on my coming birthday. Such a busy working week ahead.

This necklace given by a friend is color drop in the middle of every-day greyness. It became very important to me.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply oi mutsi mutsi 24.01.2012 at 1:09 am

    tuotapa minäkin olen ihaillut amnestystoressa! Se on kaunis.

  • Reply PieniLintu 25.01.2012 at 5:57 pm

    Onpas pirtsakka :D

  • Leave a Reply