Copenhagen Forum – kirppisten kirppis

27.01.2012

Havahduin kokonaan unohtaneeni raportoida tästä kirppisparatiisista, kun Avaruusaseman Arietta kysäisi Kööpenhaminan kirppisvinkkejä. Joulukuisella Tanskan-reissulla siis ystäväni Kukkosen kanssa marssimme yksi päivä aivan hirveissä kirppisniksoissa suoraan keskustan Turisti-infoon (jossa on muuten myös aivan mainio kahvila), jonka ilmoitustaulua syynäämällä löysimme tämän tapahtuman. Forumin kirppis on vähän kuin Helsingin Jäähallin kirppis, se on auki aina joskus jos hallissa ei ole muuta (mukamas jotain tärkempää) tapahtumaa. Kannattaa siis tarkistaa, että varaa reissun sellaiselle viikonlopulle että se on auki, sanoisin ma. Paikka on tosiaan mieletön, yläkerrassa tavisten pöytiä notkuen vaatteita, kenkiä, legoja, astioita ja alakerrassa sitten astetta professionaalimpaa kauppiasta, joiden osastoilta löytyy aimo kasat tanskalaista designia niin astioiden kuin huonekalujen muodossa. Tavara vissiin käy kaupaksi, sillä yhden yläkerran pöydän tyttöset kertoivat halvimman pöytävuokran olevan sadan euron luokkaa per päivä.

Forumin pääoven ulkopuolella on kätevästi Nordean käteisautomaatti, josta tarvittaessa voi piipahtaa hakemassa lisää kahisevaa. Kirppishinnat (kuten muutkin hinnat) Tanskassa ovat korkeahkoja, mutta täällä kannattaa käydä ihan vain katselemassa. Sisäänpääsymaksu oli jotain viiden euron luokkaa (Kukkonen korjaa jos muistan väärin). Forum sijaitsee siis metropysäkillä nimeltä Forum – helppo muistaa!

*****

One of the best flea markets I’ve ever visited is Forum at Copenhagen. Hundreds of tables full of Danish design, clothes, legos, toys and everything you could imagine.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply sisustuskärpänen 28.01.2012 at 1:19 am

  Voe hyvänen aika mikä paratiisi tosiaan!! Tuo ”kirppisniksat”-sana on varmaan pakko ottaa käyttöön! ;D

  • Reply Maire 29.01.2012 at 3:06 pm

   :D sullekin tämä on varmaan tuttu tunne, joka seuraa mukana koko ajan. Se on sillain keski- ja ylävatsassa oleva kuumotus joka saa myös pulssin nousemaan.

 • Reply Aria 28.01.2012 at 2:23 am

  Mielenkiintoinen kuva! Onko tuo oranssi esine oikeassa laidassa keskella Fiskarsin? vaaka 80-luvulta, vaikka kuva onkin Tanskasta? Saisinpa tuon keittiooni!

 • Reply Johanna 28.01.2012 at 12:01 pm

  Ihan hullun ihanalta näyttää!!

 • Reply Maire 29.01.2012 at 3:08 pm

  Aria – no hitsi, enpä olisi itse edes tajunnut että se on vaaka! Voihan se olla Fiskarsin, en tiedä.

  Johanna – ja tässä vain kirsikoita kakun päällä. Meinasin oikeasti seota siellä.

 • Leave a Reply