Liljat, valo ja kaappi

04.03.2012

Muu Helsinki on varmaan ulkoillut raikkaassa ja nauttinut auringosta täysin sydämin. Tehtiin tänään (ennalta luvattu) uroteko ja vietiin tipu + kaveri HopLoppiin. Voi jestas että vihaan sitä paikkaa. Harmikseni totesin että maksimi-ikärajakaan ei tule tipulla vastaan pitkään aikaan, tosin kiipeilemään pääsevän lapsen maksimipituudesta puuttuu enää 11 cm. Kasva nopeasti, kasva! Käytiin ekaa kertaa siellä Kivikon mestassa, Ylläs-Hallissa (ikinä kuullutkaan). Ja siis mitä ihmettä, siellä oli sellainen sisähiihtohalli, miten se toimii, voiko sinne mennä siis kesällä hiihtämään? Pöyristyttävä jättiläispakastin.

Olen oikeastaan kuvannut tosi vähän meidän kotia blogiin, tietysti paljonkin palasia sieltä ja toisia täältä. Aion nyt vähän petrata ja lopettaa tämän ujostelun. Tässä vähän viikonloppuisen kevätauringon inspiroimia kuvia valossa kylpevästä olkkarista. Mies korkkasi jo parvekkeenkin tältä keväältä, lakaisi sen ja istuskeli siellä hetken takki päällä auringossa. Tunnen sen jo nenässäni: kevät ja parvekeyrttien kasvatus koittaa näillä näppäimillä!

*****

The whole Helsinki has definitely been outdoors and enjoyed the sun wholeheartedly. We instead  took the chiclet and her friend to Hoplop (an indoor childrens playworld). God I hate that place. Unfortunately the age-limit is still far away, but the length-limit fill fill after 11 cm. Grow fast, grow! We visited HopLop at Ylläs-Halli for the first time, and what, there’s this indoor skiing place? Can you actually ski on summer, or how does it work? What a weird giant freezer.

I’ve actually shot very little photos from our home for the blog. Of course a lot of bits from here and there, but now I’m going to stop being so shy and show some more. Here’s a few livingroom photos inspired by the spring sun.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Johanna 04.03.2012 at 10:24 pm

  Hullun kaunis tuo kaappi! Jee, hyvä että rohkaistuit :)

  • Reply Maire 05.03.2012 at 6:21 pm

   Tuo kaappi oli aivan pakko saada tähän kotiin sillon kun muutettiin. Se on Nougatista House Doctorin kaappi, eikä mun mielestä ollut edes kallis, tosin en muista hintaa enää.

 • Reply tiina 04.03.2012 at 10:49 pm

  Hei! Ihana kevätfiilisi ja mahtava pöytäliina! Mikä kangas, mistä? :-)

 • Reply Myyrä 04.03.2012 at 11:38 pm

  mistä tuo pöytäliina on hankittu? ihanan pirtsakka!

 • Reply Maire 05.03.2012 at 6:22 pm

  Tiina ja Myyrä: Pöytäliina on Marimekon kangasta, ostettu Chicagosta muistaakseni 2 vuotta sitten. En ole varma onko tuo kuosi enää tuotannossa, ehkä ei.

 • Reply minna 07.03.2012 at 1:33 pm

  Haaahhaa, tällä ilmoittautuu kanssa yksi hoplop vihaaja. Kaikki kolme lastani luonnoliisesti rakastavat sitä. Aurinkoista viikkoa!

 • Leave a Reply